Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκο» χρώμα σε όλο τον πλανήτη! (pic)

«Ερυθρόλευκο» χρώμα σε όλο τον πλανήτη! (pic)
Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019 - 01:11

Παντού είναι Ολυμπιακός και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανάρτησε μία ακόμη φωτογραφία που της έστειλαν φίλοι των Πειραιωτών στα social media της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Δημήτρης και Γιώργος φωτογραφήθηκαν στη λίμνη Μπλεντ με τη σημαία του Ολυμπιακού, δίνοντας «ερυθρόλευκο» χρώμα και στην Σλοβενία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτή είναι η «ερυθρόλευκη» φωτογραφία του Δημήτρη και του Γιώργου από τη Λίμνη Μπλεντ στη Σλοβενία! Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας στο [email protected], αν θέλετε να δημοσιευθούν στα social media μας! This is the "red-and-white" photo of Dimitris and Giorgos in Lake Bled, Slovenia! If you want us to post your photos on our official social media accounts, please email them to us at [email protected]! #olympiacos #weareolympiacos #LakeBled #Slovenia #fans #worldwide #legend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Ο Μάντζαρης δίπλα στα παιδιά (pic)

Ο Μάντζαρης δίπλα στα παιδιά (pic)

Τη φιλανθρωπική του δραστηριότητα και την μεγάλη του προσφορά του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνέχισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος επισκέφτηκε με δώρα το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.