Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάλι τον αδικούν;

Πάλι τον αδικούν;
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:58

Όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν, για να αδικείται ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Είναι γνωστό αυτό. Μας τα έλεγε όταν ήταν στον ΠΑΟΚ, όπου βέβαια εκεί η… κοσμοθεωρία του είχε τύχει να συμβαδίζει πλήρως με την κοσμοθεωρία της ομάδας που προπονούσε, η οποία πίστευε και πιστεύει ότι… την αδικεί, το «κατεστημένο της Αθήνας». Δεν τον πιστεύαμε… Να που αδικείται ξανά, τώρα.

Δυστυχώς -και το εννοούμε, φυσικά, αυτό το δυστυχώς- δεν κατάφερε να κατεβάσει ομάδα, λόγω πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού, στο ματς με την Σαμπάμ Αλ Αχλί. Δεν κατάφερε να συμπληρώσει αποστολή 13 ποδοσφαιριστών, όπως λένε οι κανονισμοί, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να την αποκλείσουν, από τη συνέχεια του θεσμού. Αυτό προκάλεσε την… έκρηξη του, μονίμως αδικημένου Λουτσέσκου, ο οποίος… τα έχωσε στη διοργάνωση.

«Είναι μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε βιασύνη, η διοργάνωση τελειώνει τον Δεκέμβριο και υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν παιχνίδια. Προσπαθήσαμε ακόμη και να βρεθούμε στο γήπεδο, με 9 παίκτες», είπε αρχικά, για να τονίσει στη συνέχεια ότι… βλέπει συμφέροντα, πίσω από τον αποκλεισμό της ομάδας του, η οποία «είναι πρωταθλήτρια».

«Το Champions League χωρίζεται σε δύο περιοχές, Ανατολή και Δύση. Στην Ανατολή δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη να παίζουν, θα το κάνουν σε έναν μήνα. Eμάς γιατί μας αποκλείουν; Είμαστε η Αλ Χιλάλ, η πρωταθλήτρια. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα πίσω από αυτό, έτσι ώστε κάποιος άλλος να μπορεί να κερδίσει εύκολα αυτήν την διοργάνωση», κατέληξε.

Άτιμο σύμπαν, σταμάτα να καταδιώκεις παντού τον Ραζβάν… Κι εσείς διοργανωτές του Ασιατικού Champions League. Τι «κανονισμοί» και ιστορίες μας λέτε;

Διαβάστε επίσης

Προφίλ… tv guide και γρίφων

Προφίλ… tv guide και γρίφων

Ο Γκιόργκι έχει αναγάγει το προσωπικό του προφίλ στο Instagram σε… οδηγό τηλεόρασης και παιχνίδι επίλυσης γρίφων!