Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γλέντι Κρίστισιτς στην ΑΕΚ με τα αδέρφια μας!

Γλέντι Κρίστισιτς στην ΑΕΚ με τα αδέρφια μας!
Σάββατο, 3 Ιουλίου 2021 - 13:42

Μιλάμε για την απόλυτη κωμωδία, εκεί στην ΑΕΚ! Γελάει μαζί τους και το παρδαλό κατσίκι! Μεγάλη ατάκα Κρίστισιτς, που αποδεικνύεται ότι είναι… ένας από ‘μας! Εντάξει, υπερβολή, αλλά όποιος αισθάνεται τόσο δεμένος με τα αδέρφια μας, στον Ερυθρό Αστέρα, ένα δέσιμο το έχει και με εμάς, έστω και… άτυπα! Τι είπε ο Σέρβος και έκανε… ρεζίλι, ξανά, την ΑΕΚ;

«Όταν πήγα στην Ελλάδα, μου έλειπε ο Ερυθρός Αστέρα από την αρχή. Δεν έπαιζα παιχνίδια με την ΑΕΚ για να παρακολουθώ τον Ερυθρό Αστέρα»! Μιλάμε για τρομερή ατάκα Κρίστισιτς, που από τη μία υποτιμά τρομερά την ΑΕΚ, η οποία είχε στις τάξεις της έναν παίκτη που δεν γούσταρε καθόλου να βρίσκεται εκεί και προτιμούσε να βλέπει τα αδέρφια μας στην τηλεόραση, από το να παίζει με τη φανέλα της. Από την άλλη, δείχνει το δέσιμο που έχει ο Κρίστισιτς, με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Νιώθω ότι δεν έφυγα ποτέ. Όλοι στο κλαμπ ξέρουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι οικογένειά μου. Η μεγάλη μου επιθυμία ήταν να επιστρέψω εδώ και καιρό και ευχαριστώ τον Θεό που συνέβη. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Αυτό το συναίσθημα και η αγάπη για τον Ερυθρό Αστέρα με έκαναν να επιστρέψω. Όταν πήγα στην Ελλάδα, έχασα το συναίσθημα μου για το ποδόσφαιρο. Το να παίζεις για τον Ερυθρό Αστέρα είναι κάτι ξεχωριστό», πρόσθεσε ο Σέρβος. Έχασε το συναίσθημά του, για το ποδόσφαιρο, παίζοντας για την ΑΕΚ. Πόσο πιο χαμηλά να πέσει, πια, η ομάδα του «επενδυτή»; Τα χτυπήματα είναι απανωτά!

Διαβάστε επίσης