Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι σκαρφίστηκαν πάλι οι «αξιόπιστοι»

Τι σκαρφίστηκαν πάλι οι «αξιόπιστοι»
Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 - 10:10

«Αξιόπιστοι». Αυτό θα είναι το νέο τους προσωνύμιο, όταν θα «χρεώνονται» μόνοι τους… «ρεπορτάζ» από το λιμάνι. Ξέρετε, από αυτά τα «ρεπορτάζ» τα οποία τους λένε τα αφεντικά τους να γράφουν. Για να παίρνουν το ενδιαφέρον μακριά από τις… κακοτοπιές τους (sic) και να το στρέφουν επάνω στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, για αυτό φτιάχτηκαν. Για να βάζουν «πλάτη» στον ΠΑΟΚ και να «χτυπούν» τον Ολυμπιακό. Δεν το έκρυψαν και ποτέ, όσους μανδύες «αντικειμενικότητας» και να άλλαξαν.

Τι σκαρφίστηκαν, λοιπόν, πάλι οι… «αξιόπιστοι», ρε φίλε… Ότι ο Γκονζάλο Άβιλα έμεινε εκτός επιλογών του Μίτσελ, γιατί «πληρώνει», λέει, το «πέναλτι» στη Λεωφόρο. Ποιο «πέναλτι»… πληρώνει ο Άβιλα; Αυτό που σε ένα κανονικό ποδόσφαιρο δεν θα έδινε ούτε ο… Γιάννης Αλαφούζος; Μα πότε, επιτέλους, θα σοβαρευτούν και θα επανέλθουν στην πραγματικότητα; Δεν έχουν κουραστεί να ακροβατούν μεταξύ παραμυθιού και ψέματος; Δεν έχουν κουραστεί να ταΐζουν σανό τον λιγοστό κόσμο που έχει μείνε και τους πιστεύει;

Ποιος Αλαφούζος, τι λέμε και εμείς; Ούτε ο ίδιος ο πρώην πρασινοφρουρός δεν θα το έδινε αυτό το «πέναλτι» στην ομάδα που αγαπά (της καρδιάς την ομάδα, όχι της τσέπης, αυτή δεν την αγαπά, απλώς τον ταΐζει και την υπερασπίζεται) αν δεν ήταν τόσο φανατίλα αντι-Ολυμπιακός… Έκανε ο Ιωαννίδης αναπαράσταση του Τιτανικού και πήγε ο Κέλετ και… αμαύρωσε το ντέρμπι, «κλέβοντας» τη νίκη από τον Ολυμπιακό… Τι κωμωδία…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στημένοι όσοι αποθεώνουν Ίνμπομ, όλοι είδαν ότι ο Ιωαννίδης ήταν καλύτερος!

Στημένοι όσοι αποθεώνουν Ίνμπομ, όλοι είδαν ότι ο Ιωαννίδης ήταν καλύτερος!

Σας τα λέμε πριν σας τα πει η παραμύθα: «Δάκτυλος του Βαγγέλη Μαρινάκη και στο Μουντιάλ, μετά τις ψηφοφορίες των MVP στη Σούπερ Λιγκ», στερεί από τον βουτηχτή επιθετικό του Παναθηναϊκού τη δόξα που του αξίζει.