Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαζεύονται σε ένα γηπεδάκι επιπέδου γειτονιάς και το παίζουν «σύλλογος μεγάλος»

Μαζεύονται σε ένα γηπεδάκι επιπέδου γειτονιάς και το παίζουν «σύλλογος μεγάλος»
Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 - 12:10

Η «πράσινη» προπαγάνδα κάνει μεγάλο αγώνα να πείσει ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο πιο δυναμικός στην Ελλάδα. Ακόμη και η ναυαρχίδα της προπαγάνδας του ΠΑΟΚ, την οποία διευθύνει ο πρώην πρασινοφρουρός, έχει βάλει στην άκρη την ομάδα του αφεντικού, την ομάδα της τσέπης αν προτιμάτε και έχει ρίξει όλο το βάρος του στην ομάδα της καρδιάς. Από μπάσκετ Γυναικών, μέχρι μπάσκετ Ανδρών και ποδόσφαιρο, οι λαλάκηδες του ελληνικού αθλητικού Τύπου έχουν… οργιάσει. Και προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ομάδα που αγαπούν είναι… «σύλλογος μεγάλος».

Πανηγυρίζουν τα sold out στη Λεωφόρο, λες και γεμίζουν το ΟΑΚΑ. Λες και γεμίζουν το Καμπ Νου. Καλά, θα μας πείτε εδώ πανηγύριζαν τα sold out στον… «Τάφο του Ινδού» και στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στη Λεωφόρο θα κολλήσουν; Στο μεταξύ με τον ίδιο κόσμο, το Καραϊσκάκη θα έμοιαζε μισοάδειο και το ΟΑΚΑ… άδειο. Και όμως, για αυτή την κίνηση στα εισιτήρια έχουν τρελαθεί στην προπαγάνδα.

Κατανοητό. Όταν έχουν να δουν πρωτάθλημα 12-13 χρόνια, λογικό είναι οι Παναθηναϊκοί να έχουν μια… ξηρασία και να το έχουν πάρει ζεστά. Βλέπουν ότι και το «σύστημα» πάει πρίμα την ομάδα τους και δεν της βάζει εμπόδια (ακόμη, για να δούμε και στα πλέι οφ τι θα παιχτεί…) και σου λέει «το πιστεύουμε». Αλλά να πανηγυρίζουν το ότι εξαντλούν τα εισιτήρια σε ένα γηπεδάκι επιπέδου… γειτονιάς και να το παίζουν… «σύλλογος μεγάλος», είναι λιγάκι… οξύμωρο. Να το κοιτάξουν εκεί στην προπαγάνδα που το «πουλάνε» και εκεί στον Παναθηναϊκό που τα διαβάζουν και χαίρονται…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ντελίριο ενθουσιασμού στην προπαγάνδα για τον δανεικό, αντικαταστάτη του Γκάνεα

Ντελίριο ενθουσιασμού στην προπαγάνδα για τον δανεικό, αντικαταστάτη του Γκάνεα

Χαμός, κάλυψη της άφιξης στο αεροδρόμιο, δηλώσεις, προσμονή… Οι Παναθηναϊκοί νιώθουν πλέον γεμάτοι, με τον Πούχατς. Τον παίκτη που έρχεται δανεικός, ως αντικαταστάτης του αντικαταστάτη του Χουάνκαρ...