Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντελίριο ενθουσιασμού στην προπαγάνδα για τον δανεικό, αντικαταστάτη του Γκάνεα

Ντελίριο ενθουσιασμού στην προπαγάνδα για τον δανεικό, αντικαταστάτη του Γκάνεα
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 - 11:23

Δεν έχουμε κάτι με τον παίκτη. Επιλέχθηκε, ήρθε στην Ελλάδα, τέλος. Αλλά ρε παιδάκι μου, αυτή η προπαγάνδα, ησυχία δεν έχει… Χαμός, κάλυψη της άφιξης στο αεροδρόμιο, δηλώσεις, προσμονή… Οι Παναθηναϊκοί νιώθουν πλέον γεμάτοι, με τον Πούχατς. Μιλάμε για πραγματικό… ντελίριο ενθουσιασμού, για τον ποδοσφαιριστή που ήρθε ως αντικαταστάτης του αναπληρωματικού του Χουάνκαρ… Δανεικός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Για να το κάνουμε πιο λιανά: Ο Γιοβάνοβιτς βλέπει βασικό τον Χουάνκαρ. Πίσω από τον Χουάνκαρ βλέπει τον Γκάνεα, ο οποίος όμως λόγω επιπλοκών στην υγεία του δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να παίξει. Έτσι, ο Παναθηναϊκός πήρε τον αντικαταστάτη του Γκάνεα. Τον βρήκε στο πρόσωπο του Τιμότεους Πούχατς. Και τον έφερε στην Ελλάδα, δανεικό.

Αυτή είναι η μεταγραφή (ο δανεισμός), με την οποία η προπαγάνδα του πρώην πρασινοφρουρού έχει… οργιάσει εδώ και μερικές μέρες. Έχουν χάσει την μπάλα με τον αντικαταστάτη του αντικαταστάτη του Χουάνκαρ.

Εντάξει, δεν πήρε και βασικό παίκτη από τη Φλαμένγκο, εν ενεργεία κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, συμπαίκτη του Νταβίντ Λουίζ, για ακραίο μπακ. Τον αντικαταστάτη του Γκάνεα πήρε… δανεικό, χαλάλι το… ντελίριο στις τάξεις της προπαγάνδας...

Διαβάστε επίσης

Διχόνοια μέχρι… τέλους!

Διχόνοια μέχρι… τέλους!

Τι ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα, στον εξασφύριχτρο. Ομάδα και κόσμος… ενωμένοι! Το απέδειξε και το πανό.