Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

G7 σε Ρέντη και... φανέλα!

G7 σε Ρέντη και... φανέλα!
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 - 01:57

Βροντερό ήταν το «παρών» των οπαδών του Ολυμπιακού, καθώς περίπου 1.100 άτομα βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο κλειστό του Ρέντη.

Οι ΓΑΥΡΟΙ εμψύχωναν τους «ερυθρόλευκους» με συνθήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ξεσηκώνοντάς τους και παρασύροντάς τους πολλές φορές να τραγουδήσουν κι εκείνοι μαζί τους, ακόμα και την ώρα του ματς.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον κόσμο αλλά και τους ίδιους τους παίκτες του Θρύλου, αφού στον αγώνα εγκαινιάστηκε το νέο «look» που θα έχει η επίσημη εμφάνιση της ομάδας, η οποία πλέον φέρει το λογότυπο της Θύρας 7.

Με την απόφαση αυτή η διοίκηση του Ερασιτέχνη θέλησε να τιμήσει την Θύρα 7, η οποία αποτελεί τον βασικό υποστηρικτή όλων των τμημάτων.

Κανείς δεν ξεχνά ότι, εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη, μόνο οι φίλαθλοί του Ολυμπιακού και ειδικά η Θύρα 7 έχουν συνεισφέρει και οικονομικά, ώστε να διακανονιστεί το μεγαλύτερο μέρος του χρέους που παρέλαβε η νυν διοίκηση αλλά και να δημιουργηθούν ομάδες που μπορούν να φέρουν φέτος ξανά κούπες στον Ερασιτέχνη.

Διαβάστε επίσης

Photostory από το V'ammos

Photostory από το V'ammos

Πρόσφατα έγινε εκδήλωση προς τους χορηγούς του Ολυμπιακού στο V'ammos...

Ντόμινο...

Ντόμινο...

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει αφήσει πίσω του την εποχή «Βαλβέρδε», ωστόσο, ο «Τσινγκούρι» είναι αγαπητός και οι ΓΑΥΡΟΙ θέλουν να ενημερώνονται.