Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Ρονάλντο, Λεβαντόφσκι και Μάτα ο Φορτούνης!

Με Ρονάλντο, Λεβαντόφσκι και Μάτα ο Φορτούνης!
Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015 - 22:39

Πρώτο γκολ στο Champions League με την φανέλα του Ολυμπιακού για τον Κώστα Φορτούνη στο «Έμιρεϊτς»! Και τι γκολ! Με απευθείας εκτέλεση κόρνερ αιφνιδιάζοντας τον Οσπίνα!

Ο Έλληνας παικταράς των «ερυθρόλευκων» λοιπόν, που ήταν εκ των κορυφαίων του Θρύλου στο ματς κόντρα στους «κανονιέρηδες», ψηφίστηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής του Champions League και όχι άδικα!

Ο «Φόρτου» βρίσκεται ανάμεσα σε Κριστιάνο Ρονάλντο, Λεβαντόφσκι, Χουλκ, Μάτα, Γκαϊτάν και πολλά άλλα αστέρια των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Συγκεκριμένα, σε σχήμα 4-3-3 ο Χαρτ βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Μαϊκόν και Μλαντένοβιτς να είναι τα δύο ακραία μπακ. Στο κέντρο της άμυνας βρίσκονται οι Νταβίντ Λούις και Μπαρτσάλι, ενώ την τριάδα του κέντρου συμπληρώνουν οι Φορτούνης, Μάτα και Γκαϊτάν. Ενώ στην τριάδα της επίθεσης βρίσκονται οι Ρονάλντο, Χουλκ και Λεβαντόφσκι.

Διαβάστε επίσης

«Χρυσάφι» για Μίλερ!

«Χρυσάφι» για Μίλερ!

Στην αποκάλυψη ότι το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε πρόταση 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς φορ της Μπάγερν Μονάχου προέβη Ιταλός μάνατζερ.

Λονδίνο, μετρό και «Έμιρεϊτς» για το διπλό!

Λονδίνο, μετρό και «Έμιρεϊτς» για το διπλό!

Δείτε πως έζησαν τον θρίαμβο κόντρα στην Άρσεναλ οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Η διαδρομή από τους δρόμους του Λονδίνου, στο μετρό και από εκεί στο γήπεδο μέχρι τους πανηγυρισμούς στο τέλος του αγώνα.

Ξεπέρασε τη Μίλαν ο Θρύλος!

Ξεπέρασε τη Μίλαν ο Θρύλος!

Στην 21η θέση της κατάταξης της UEFA εκτοξεύτηκε ο Ολυμπιακός μετά τον θρίαμβό του επί της Άρσεναλ, ξεπερνώντας τους «ροσονέρι» των 7 κατακτήσεων Champions League.

Θρύλε μόνο εσύ!

Θρύλε μόνο εσύ!

Τις 36 νίκες στο Champions League, περισσότερες από κάθε άλλη ελληνική ομάδα, έφτασε ήδη ο Ολυμπιακός με τον εκτός έδρας θρίαμβό του επί της Άρσεναλ.