Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χρυσάφι» για Μίλερ!

«Χρυσάφι» για Μίλερ!
Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015 - 23:03

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη που συνδέει τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου, προχώρησε ο Ιταλός ατζέντης Τζιοβάνι Μπρανκίνι.

Με βάση τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι θέλησε να δελεάσει τον Τόμας Μίλερ στην απόφαση να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο πρώην συμπαίκτης του στους Βαυαρούς Μπάστιαν Σβαϊνστάινγκερ.

Αυτό γιατί, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» προσέφεραν στον διεθνή φορ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League το μυθικό ποσό των 100 εκατ. Ευρώ για την απόκτησή του. Ο Ιταλός ατζέντης από την πλευρά του, τόνισε ότι η Μπάγερν Μονάχου αρνήθηκε την προσφορά.

Διαβάστε επίσης

Λονδίνο, μετρό και «Έμιρεϊτς» για το διπλό!

Λονδίνο, μετρό και «Έμιρεϊτς» για το διπλό!

Δείτε πως έζησαν τον θρίαμβο κόντρα στην Άρσεναλ οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Η διαδρομή από τους δρόμους του Λονδίνου, στο μετρό και από εκεί στο γήπεδο μέχρι τους πανηγυρισμούς στο τέλος του αγώνα.

Δίνει «μάχη» για Τούμπα ο Ιντέγε!

Δίνει «μάχη» για Τούμπα ο Ιντέγε!

Ο Νιγηριανός επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα ήπιο οίδημα στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά. Έκανε θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο την Πέμπτη.

Ξεπέρασε τη Μίλαν ο Θρύλος!

Ξεπέρασε τη Μίλαν ο Θρύλος!

Στην 21η θέση της κατάταξης της UEFA εκτοξεύτηκε ο Ολυμπιακός μετά τον θρίαμβό του επί της Άρσεναλ, ξεπερνώντας τους «ροσονέρι» των 7 κατακτήσεων Champions League.