Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Θρύλο «χτίζουν» τις καριέρες τους!

Στον Θρύλο «χτίζουν» τις καριέρες τους!
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 - 02:24

Τα παραδείγματα ήταν πολλά στο παρελθόν. Απ’ τον Γιάγια Τουρέ μέχρι τους Κέβιν Μιραλάς, Ιβάν Μαρκάνο, Τζόελ Κάμπελ και Λιούμπομιρ Φέισα. Και φυσικά τους Έλληνες που έφτιαξαν το όνομά τους, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και είδαν το κασέ τους να εκτοξεύεται μέσα σε μία χρονιά!

Η τελευταία περίπτωση του Φελίπε Πάρντο είναι ενδεικτική. Μια χαρά τα πήγαινε και στην Μπράγκα. Δεν είχε, όμως, την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μεγάλες νίκες στην Ευρώπη, σαν τις φετινές του Θρύλου, ούτε να συμπεριληφθεί στην κορυφαία ενδεκάδα του Champions League ούτε κατ’ επέκταση να… αναγκάσει τον Χοσέ Πέκερμαν να τον καλέσει στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Η κλήση του Πάρντο, όπως και η μονιμοποίηση του Κασάμι στην Εθνική Ελβετίας, του Ελαμπντελαουί σ’ εκείνη της Νορβηγίας, του Ντουρμάζ στης Σουηδίας και του Μιλιβόγεβιτς στης Σερβίας, αποτελούν μία ακόμα πιστοποίηση των κερδών που έχουν όσοι έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στον Ολυμπιακό.

Δεν είναι μόνο ότι μέσω της συνολικής δουλειάς που γίνεται, βελτιώνονται ως ποδοσφαιριστές. Βλέπουν επιπροσθέτως το στάτους τους διαρκώς να μεταβάλλεται, καθώς αποτελούν θέμα συζήτησης και εκτός ελληνικών συνόρων. Ο Θρύλος δίχως καμία αμφιβολία, «χτίζει» καριέρες. Γι’ αυτό και είναι η μοναδική ελληνική ομάδα στο εξωτερικό που τυγχάνει τέτοιας αναγνώρισης.

Διαβάστε επίσης

«Πρώτη» για Πάρντο

«Πρώτη» για Πάρντο

Μεγάλη ημέρα η χθεσινή για τον άσο του Ολυμπιακού, καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της Κολομβίας.

Με τέτοιο λαό πως να χάσει!

Με τέτοιο λαό πως να χάσει!

Τη στιγμή, όπου ο Ολυμπιακός σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο οι ΓΑΥΡΟΙ δίνουν το δικό τους ρεσιτάλ στις εξέδρες. Δείτε videos από τις καλύτερες εξέδρες.

«Έχω αντιμετωπίσει ντοπέ ομάδες»

«Έχω αντιμετωπίσει ντοπέ ομάδες»

Ο Αρσέν Βενγκέρ σε δηλώσεις του στην «Equipe» ανέφερε ότι κατά το παρελθόν έχει αντιμετωπίσει ομάδες οι οποίες είχαν παίκτες που ήταν ντοπέ.