Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Πόρτο ενδιαφέρεται για Ζαρντίμ»

«Η Πόρτο ενδιαφέρεται για Ζαρντίμ»
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016 - 14:28

Η μέτρια πορεία της Πόρτο στο φετινό πρωτάθλημα και ο κίνδυνος πέρα από την απώλεια του τίτλου, να μην καταφέρει να τερματίσει και σε μία από τις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για το Champions League, ανάγκασε τη διοίκηση της Πόρτο να προχωρήσει στην απόλυση του Ζουλιέν Λοπετέγκι.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι το ύψος της αποζημίωσης του μέχρι πρότινος τεχνικού των «δράκων», με κάποια ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες να έχουν ακουστεί ήδη.

Μάλιστα, ο πορτογαλικός σύλλογος σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, έχει στη λίστα της και κάποιους πρώην τεχνικούς του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος, όμως, έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μονακό έως τον Ιούνιο του 2019. Ωστόσο, κάποια σενάρια αναφέρουν και για ενδιαφέρον για τον νυν τεχνικό του Θρύλου, Μάρκο Σίλβα, αλλά και έναν ακόμη που έχει καθίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, τον Μίτσελ.

Ο Βίλας Μπόας επίσης μπορεί να είναι μια πιθανή περίπτωση, με τη συγκεκριμένη υπόθεση ωστόσο να συγκεντρώνει ιδιαίτερες δυσκολίες, ώστε να υλοποιηθεί.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Μετά την αποχώρηση του Ζουλιέν Λοπετέγκι, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ της Μονακό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Επίσης ένας πρώην τεχνικός της ομάδας, ο Βίλας Μπόας ακούγεται ως πιθανός στόχος. Το όνομα του Μάρκο Σίλβα προβάλλεται επίσης».

Διαβάστε επίσης

«Τιμή και περηφάνια να σπάμε τα ρεκόρ»

«Τιμή και περηφάνια να σπάμε τα ρεκόρ»

Μεγάλη χαρά για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον κόσμο της ομάδας θα είναι να επιτευχθεί το ρεκόρ των 17 σερί νικών, όπως δήλωσε ο Τάσος Αυλωνίτης. «Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Έντονη στιγμή ο τίτλος με τον Ολυμπιακό»

«Έντονη στιγμή ο τίτλος με τον Ολυμπιακό»

Ο Βίκτορ Σάντσες αναφέρθηκε με δηλώσεις του σε αρκετά θέματα, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε και κάποιες από τις στιγμές που του έχουν μείνει είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής, ξεχωρίζοντας μεταξύ άλλων και το πρωτάθλημα που πήρε με τον Ολυμπιακό ως μέλος του τεχνικού επιτελείου.