Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλοι μαζί για τη νέα μεγάλη επίδοση!» (vid)

«Όλοι μαζί για τη νέα μεγάλη επίδοση!» (vid)
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016 - 18:39

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ομάδα του Λεβαδειακού αύριο στον Ναό για τη 17η αγωνιστική, με τους Πειραιώτες να θέλουν την ισάριθμη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, γεγονός που θα συνιστά νέο ρεκόρ σε όλη την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τζίμι Ντουρμάζ και Τσόρι Ντομίνγκες μίλησαν στο Olympiacos TV για το μεγάλο ρεκόρ, το οποίο θα γίνει μόνο με τη στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ που θα κατακλύσουν τον Ναό. Οι Πειραιώτες έχουν ανάγκη τους οπαδούς τους και εκείνοι από τη μεριά τους θα προσπαθήσουν να κάνουν πράξη τις ιαχές τους, κάνοντας το ρεκόρ.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των παικτών που καλούν την ομάδα να πάει στον Ναό για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και το ρεκόρ. Ο κόσμος οφείλει να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών ώστε να γιορταστεί κατάλληλα το 17 στα 17, το οποίο θα γράψει με ακόμα πιο «χρυσά» γράμματα την ιστορία του Ολυμπιακού.

Όλοι λοιπόν να είναι αύριο στον Ναό, οι παίκτες ζητούν τη στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ και είναι σίγουρο πως η 17η συνεχής νίκη, θα γιορταστεί δεόντως.

Διαβάστε επίσης

«Μαζί σπάμε όλα τα ρεκόρ»

«Μαζί σπάμε όλα τα ρεκόρ»

Ντομίνγκες και Ντουρμάζ στέλνουν το δικό τους μήνυμα εν όψει του... 17 στα 17 στο αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό...

Εκτός ο Φορτούνης

Εκτός ο Φορτούνης

Ο μέσος της ομάδας του Ολυμπιακού δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό που θα γίνει την Κυριακή στον Ναό.

Έτοιμος για το ρεκόρ ο Θρύλος!

Έτοιμος για το ρεκόρ ο Θρύλος!

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ενόψει του ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, με τον Μάρκο Σίλβα να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας. Μέσα οι Μανιάτης, Κολοβός και Ερνάνι μεταξύ άλλων.