Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος για το ρεκόρ ο Θρύλος!

Έτοιμος για το ρεκόρ ο Θρύλος!
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016 - 16:39

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού ματς κόντρα στον Λεβαδειακό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στην επίτευξη ενός ακόμα μεγάλου ρεκόρ και υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα προετοιμάστηκαν κατάλληλα προκειμένου να πετύχουν ακόμη μια νίκη.

Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός του Θρύλου ανακοίνωσε την αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πορτογάλος, είναι και οι Μανιάτης και Κολοβός, επιβραβεύοντάς τους για την εμφάνισή τους στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου κόντρα στα Χανιά, αλλά και οι Ερνάνι και Ζντιέλαρ.

Εκτός έμειναν οι Φινμπόγκασον, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Αυλωνίτης και Ελαμπντελαουί, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του τη Νορβηγία.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

Διαβάστε επίσης

Εκτός ο Φορτούνης

Εκτός ο Φορτούνης

Ο μέσος της ομάδας του Ολυμπιακού δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό που θα γίνει την Κυριακή στον Ναό.