Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται η ώρα σας

Έρχεται η ώρα σας
Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 - 01:47

Το Σάββατο το βράδυ ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα ακόμα μάθημα στην ΑΕΚ, η οποία με την άθλια προπαγάνδα της τόλμησε να αμφισβητήσει την κυριαρχία του.

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα, που «γλέντησαν» για τα καλά τους κιτρινόμαυρους στον πρώτο γύρο της Superleague, ετοιμάζονται για μία ακόμα παράσταση στο φετινό πρωτάθλημα.

Εξάλλου, ο Πορτογάλος έχει «φτιάξει» τους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να φύγουν με το διπλό από το ΟΑΚΑ για να πάρουν ψυχολογία ενόψει των παιχνιδιών με την Άντερλεχτ.

Το πρώτο ματς με τους Βέλγους για τους 32 του Europa League μπορεί να είναι ένα από τα πιο κρίσιμα της φετινής σεζόν, ωστόσο, άπαντες στον Ολυμπιακό ασχολούνται μόνο με την ΑΕΚ.

Ολοι στο Λιμάνι θέλουν να ρίξουν πρώτα μια μεγαλοπρεπέστατη σφαλιάρα στην ομαδούλα του Πογιέτ, πριν αρχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα των Βρυξελλών.

Διαβάστε επίσης

Για δύο ώρες τα είπαν Βρέντζος-Μάρκο

Για δύο ώρες τα είπαν Βρέντζος-Μάρκο

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είχε συνάντηση με τον κόουτς της ομάδας. Τον θέλουν πολλοί τον Πορτογάλο, αλλά ο Θρύλος πιο πολύ.

Συνεχίζει την προετοιμασία του

Συνεχίζει την προετοιμασία του

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης για τον Θρύλο, με τον Μάρκο Σίλβα να υπολογίζει ενόψει ΑΕΚ σε όλους τους άλλους παίκτες του πλην του τραυματία Ερνάνι και του τιμωρημένου Ζντιέλαρ.