Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει την προετοιμασία του

Συνεχίζει την προετοιμασία του
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 - 22:13

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Θρύλου ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Μάρκο Σίλβα είδε όλους τους παίκτες του, πλην του τραυματία Ερνάνι, να προπονούνται κανονικά.

Η επόμενη προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής και εν συνεχεία ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ιβηρας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ζντιέλαρ, ο οποίος στο ματς με τον ΠΑΟΚ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο Μάρκο Σίλβα θα πρέπει να διαλέξει ποιος εκ των Κασάμι, Καμπιάσο ή Μπουχαλάκη θα πάρει τη θέση του Σέρβου και θα πλαισιώσει τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς στη μεσαία γραμμή του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται η ώρα σας

Έρχεται η ώρα σας

Ο Θρύλος την Παρασκευή ολοκληρώνει την προετοιμασία του και το Σάββατο θα δώσει μία ακόμα «φάπα» στην ΑΕΚ.

Καμία σκέψη για rotation

Καμία σκέψη για rotation

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει για το ερχόμενο ματς του Θρύλου με την ΑΕΚ, αλλά και για τον Μάρκο Σίλβα που παίρνει άριστα στη διαχείριση των αγώνων.

Καμπιάσο για πολλούς λόγους

Καμπιάσο για πολλούς λόγους

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει γιατί ο Αργεντινός μέσος θα πρέπει να αγωνιστεί στο πλευρό του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο ματς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.