Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κύριε Κοντονή, να μην επαναληφθούν τα αίσχη της Λεωφόρου…

Κύριε Κοντονή, να μην επαναληφθούν τα αίσχη της Λεωφόρου…
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 - 23:01

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Το ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ πλησιάζει και, επειδή πλησιάζει, να ξέρουν ορισμένοι ότι σε αυτό το ντέρμπι θα κριθούν πολλά. Οχι φυσικά ο τίτλος του πρωταθλητή, καθώς αυτόν τον έχει εξασφαλίσει πολύ νωρίτερα ο Θρύλος. Θα κριθούν πολλά σε επίπεδο ομάδων και ιδιοκτησιών.

Και εξηγούμαστε: Οποιονδήποτε αντίπαλο έχει φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, κανένας δεν έφυγε με παράπονα για τη φιλοξενία. Αυτό ακριβώς συμβαίνει χρόνια τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και αυτό περιμένουν να συμβεί και στον αγώνα του Σαββάτου.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν από τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού στη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ζήτησε από τους ανθρώπους της «Ενωσης» ανάλογη φιλοξενία με εκείνη που είχαν εκείνοι στο Καραϊσκάκη, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

«Εμείς διοργανώσαμε δύο ντέρμπι στα οποία όλα κύλησαν ομαλά, δεν συνέβη το παραμικρό και δεν άνοιξε ρουθούνι. Οπως μας δώσατε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου, το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και εμείς προς εσάς. Στο χέρι σας είναι να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι» ήταν τα λόγια του Σ. Θεοδωρίδη.

Πάμε τώρα στο διά ταύτα. Ο Κοντονής και όλες οι αρμόδιες αρχές έστειλαν το μήνυμα ότι δεν θέλουν να ανοίξει μύτη στο ΟΑΚΑ. Περιμένουμε να το δούμε στην πράξη αυτό. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στη φιλοξενία της αποστολής του Ολυμπιακού. Αναφερόμαστε συνολικά στο τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο από τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα συμβεί. Ελπίζουμε ότι τα αίσχη της Λεωφόρου δεν πρόκειται να επαναληφθούν...

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 11/02/2016)

Διαβάστε επίσης

Έρχεται η ώρα σας

Έρχεται η ώρα σας

Ο Θρύλος την Παρασκευή ολοκληρώνει την προετοιμασία του και το Σάββατο θα δώσει μία ακόμα «φάπα» στην ΑΕΚ.

Συνεχίζει την προετοιμασία του

Συνεχίζει την προετοιμασία του

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης για τον Θρύλο, με τον Μάρκο Σίλβα να υπολογίζει ενόψει ΑΕΚ σε όλους τους άλλους παίκτες του πλην του τραυματία Ερνάνι και του τιμωρημένου Ζντιέλαρ.

Καμία σκέψη για rotation

Καμία σκέψη για rotation

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει για το ερχόμενο ματς του Θρύλου με την ΑΕΚ, αλλά και για τον Μάρκο Σίλβα που παίρνει άριστα στη διαχείριση των αγώνων.