Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μέρα που έγινε «φτωχότερη» η οικογένεια του Ολυμπιακού

Η μέρα που έγινε «φτωχότερη» η οικογένεια του Ολυμπιακού
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 - 11:23

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Σταύρος Νταϊφάς έχανε τη «μάχη» για τη ζωή. Ο άλλοτε πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος σάρωσε κι εκείνος στο διάστημα παρουσίας του στην ηγεσία του Θρύλου (πέντε πρωταθλήματα και ένα νταμπλ), άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, μετά από χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

Η είδηση συγκλόνισε όλη την Ολυμπιακή οικογένεια και κανείς δεν πρόκειται να τον ξεχάσει. Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει έναν μεγάλο πρόεδρο του Ολυμπιακού, έναν άνθρωπο που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για το καλό του συλλόγου, έναν άνθρωπο που πάλεψε με το σύστημα της εποχής.

Η ατάκα στον διαιτητή Ζλατάνο, μετά από παιχνίδι με τον ΠΑΟ, στη Λεωφόρο «Όλοι εσείς είστε νάνοι μπροστά στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του», έμεινε στην ιστορία.

Δύο χρόνια, λοιπόν, χωρίς τον Σταύρο Νταϊφά, δύο χρόνια «φτωχότερη» η οικογένεια του Ολυμπιακού...

Διαβάστε επίσης

Κανονικά ο Πάρντο

Κανονικά ο Πάρντο

Ο Κολομβιανός εξτρέμ θα είναι και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ του Ολυμπιακού, μιας και η διαδικασία αγοράς του είναι καθαρά τυπική...

Το μήνυμα του Ρομπέρτο

Το μήνυμα του Ρομπέρτο

Με μία φωτογραφία και μία άποψη, καληνύχτισε τους ακόλουθους του στα social media, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ.