Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήραν τα… βουνά οι παίκτες του Θρύλου! (pic)

Πήραν τα… βουνά οι παίκτες του Θρύλου! (pic)
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 - 11:45

Σαν ποδοσφαιριστές τα καταφέρνουν πολύ καλά. Σαν ηθοποιοί δεν τα πηγαίνουν και άσχημα. Σε ένα πολύ ωραίο κόνσεπτ που εμπνεύστηκε χορηγός εταιρείας του Ολυμπιακού, πήραν μέρος οι παίκτες που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, πηγαίνοντας με το πούλμαν της ομάδας στην Πάρνηθα.

Μπορεί να είχαν να αντιμετωπίσουν το έντονο κρύο που υπήρχε, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες του Θρύλου να το διασκεδάσουν με την ψυχή τους, τραβώντας στο τέλος και τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Μάλιστα οι Τσόρι Ντομίνγκες και Αλμπέρτο Μποτία τις δημοσιεύσαν και στα social media.

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς είχε προηγηθεί πριν λίγα χρόνια και η διαφήμιση -και πάλι για χορηγό- με τον Φουστέρ να φωνάζει έναν φίλο της ομάδας με την ατάκα: «Που είσαι ρε Νικόλα;».

Διαβάστε επίσης

Κανονικά ο Πάρντο

Κανονικά ο Πάρντο

Ο Κολομβιανός εξτρέμ θα είναι και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ του Ολυμπιακού, μιας και η διαδικασία αγοράς του είναι καθαρά τυπική...

Μπουρλότο στη συνάντηση!

Μπουρλότο στη συνάντηση!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη μη παρουσία του Προέδρου του Ολυμπιακού στη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τους ιδιοκτήτες άλλων ομάδων - Προφανώς κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει αυτό το ραντεβού...

Το μήνυμα του Ρομπέρτο

Το μήνυμα του Ρομπέρτο

Με μία φωτογραφία και μία άποψη, καληνύχτισε τους ακόλουθους του στα social media, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ.