Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Τσίβας αναγνωρίζει τις δυσκολίες για Πουλίδο»

«Η Τσίβας αναγνωρίζει τις δυσκολίες για Πουλίδο»
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 - 21:36

Κοντά στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα φαίνεται να βρίσκεται ο Άλαν Πουλίδο, αν και μεξικανικό Μέσο κάνει λόγο πως το θέμα έχει κολλήσει, διότι Τίγκρες και Ολυμπιακός έχουν ανταλλάξει μηνύσεις. Για αυτό υπάρχει κώλυμα, όπως γράφεται.

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Χιγκέιρα, διευθύνοντος συμβούλου της Τσίβας, ο οποίος λέει πως το θέμα είναι κάπως μπερδεμένο. «Πάμε για δύο χρόνια συμφωνίας, αλλά το θέμα είναι περίπλοκο. Δεν έχουμε παρατήσει την υπόθεση. Σήμερα, δεν έχω να πω κάτι, πιστεύω πως πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στους παίκτες και την ομάδα που έχουμε», ανέφερε ο Χιγκέιρα και συνέχισε.

«Ελπίζω να πάει καλά, αλλά δεν είναι εύκολο. Έχουμε πλήρη συνεργασία με την Τίγκρες, προσπαθούμε, δεν είναι εύκολο, υπάρχουν ακόμα μερικές ημέρες. Αν δεν γίνει, έχουμε δει πως έχουμε ανταγωνιστική ομάδα. Οι συμφωνίες έχουν επιτευχθεί, αλλά δεν είναι εύκολα τα πράγματα».

Διαβάστε επίσης

«Όλα μπορούν να συμβούν με Σιόβα»

«Όλα μπορούν να συμβούν με Σιόβα»

Από την Ισπανία γράφουν για την υπόθεση του Έλληνα στόπερ, ο οποίος βλέπει το θέμα του να έχει κολλήσει, αλλά δεν αποκλείεται να... ξεκολλήσει.

Το έχει στο «αίμα» του!

Το έχει στο «αίμα» του!

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι έχει κάνει καλά παιχνίδια στην Ευρώπη και με το που πατήσει το πόδι του στο χορτάρι για ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού, θα κάνει τη διαφορά.

Κανένα ποδόσφαιρο δεν τους νοιάζει!

Κανένα ποδόσφαιρο δεν τους νοιάζει!

Ο Θανάσης Φουσκίδης γράφει στον «ΓΑΥΡΟ» πως αυτό που τους ενδιαφέρει είναι μόνο η προώθηση των σκοτεινών συμφερόντων τους για χάρη της οποίας χρησιμοποιούν τις ομάδες που υποτίθεται πως υπηρετούν.