Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Αντερλάν Σάντος»

«Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Αντερλάν Σάντος»
Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016 - 18:16

Ο Αντερλάν Σάντος ήταν ένας από τους παίκτες που ακουγόταν έντονα το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα μάλιστα με τον αθλητικό διευθυντή της Βαλένθια, Σούσο Γκαρθία Πίταρκ, ο Θρύλος ήταν η ομάδα που ενδιαφέρθηκε πιο έντονα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού.

«Είχαμε προτάσεις τόσο για τον Αμπντενούρ όσο και για τον Αντερλάν Σάντος. Μάλιστα, για τον δεύτερο η ομάδα που ενδιαφέρθηκε πιο σοβαρά ήταν ο Ολυμπιακός. Ήταν και ο σύλλογος που προσπάθησε και πάλεψε μέχρι τέλος. Ακόμα ήταν μία ομάδα από την Γερμανία και μία από την Τουρκία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παράγοντας των «νυχτερίδων».

Διαβάστε επίσης

Κούγιας: «Το λέω και το υπογράφω»

Κούγιας: «Το λέω και το υπογράφω»

Σύμφωνα με τον γνωστό ποινικολόγο, η πρόταση του εισαγγελέα, Σταμάτη Δασκαλόπουλου, δεν έχει καμία νομική βάση, όπως είπε στον «ΓΑΥΡΟ».

Ήρθε ο Πασιένσια (pics)

Ήρθε ο Πασιένσια (pics)

Ο Πορτογάλος στράικερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του και πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα για να ενταχθεί στον Ολυμπιακό.

Γεμάτος ο Ναός, συσπειρωμένος ο Θρύλος

Γεμάτος ο Ναός, συσπειρωμένος ο Θρύλος

Οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν αποδείξει πως στις δύσκολες στιγμές είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και αυτό θα κάνουν και στον αγώνα της Κυριακής, υψώνοντας ασπίδα προστασίας στην ομάδα, έπειτα από την πρόταση του εισαγγελέα, Σταμάτη Δασκαλόπουλου εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη.