Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016 - 08:40

Ενωμένοι σαν μία γροθιά στον Ολυμπιακό, από τη διοίκηση μέχρι τον κόσμο για τις κινήσεις που γίνονται εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και της ομάδας.

*Τρέμουν γιατί έχει τάξει άλλα 15!

Αυτός είναι ο λόγος που πολεμούν με λύσσα τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη όπως γράφει και ο «ΓΑΥΡΟΣ». Ξέρουν πως θα κατακτήσει τα επόμενα πρωταθλήματα όπως κατέκτησε και τα 6 προηγούμενα και πως ο μόνος τρόπος να τον σταματήσουν είναι η λασπολογία, η συκοφαντία, σκευωρίες, μεθοδεύσεις και κατευθυνόμενες διώξεις.

*Θα αποτύχουν, γιατί ασπίδα του Θρύλου είναι ο κόσμος

Οι ΓΑΥΡΟΙ είναι έξαλλοι για ότι γίνεται εναντίον του Θρύλου. Ο στόχος είναι ξεκάθαρα ο σύλλογος και όχι ο Μαρινάκης. Θέλουν να βγάλουν άκυρα τα πρωταθλήματα ενώ αυτά κατακτήθηκαν με 30 βαθμούς διαφορά, ούτως ώστε να κάνουν την ομάδα άνω κάτω.

*Δε φοβάται τίποτα και κανέναν ο Ολυμπιακός

Αυτοί που «ονειρεύονται» για ακόμη μία φορά τιμωρίες, θα δουν και πάλι εφιάλτες. Ο «ΓΑΥΡΟΣ» ξεμπροστιάζει τους ψεύτες.

*«Ξέρω το μεγαλείο του Ολυμπιακού γι’ αυτό ήρθα»

Ένας σπουδαίος παίκτης όπως ο Όσκαρ Καρντόσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Πειραιά αποστομώνοντας την προπαγάνδα που υπάρχει.

*Οι πρώτες «βόμβες»

Στο πρώτο φιλικό της χρονιάς, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Απόλλων Πατρών με 84-49, με τον Έρικ Γκριν να… οργιάζει. Αναλυτικά από τον «ΓΑΥΡΟ» το πρώτο δείγμα του Θρύλου. «Σκοτώνει ο Γκριν, αθλητικότητα ο Μπιρτς» αναλύει ο Τσιάρας στον «ΓΑΥΡΟ».

Διαβάστε επίσης

Τους πονάει ο Ολυμπιακός

Τους πονάει ο Ολυμπιακός

Τους ενοχλεί που ο Θρύλος έχει σαρώσει τα πάντα στην Ελλάδα και τον πολεμούν με κάθε τρόπο. Δεν θα τους περάσει. Ο κόσμος και η ομάδα θα τους κατατροπώσουν!

Κλήρωση Α1 και βραβεύσεις

Κλήρωση Α1 και βραβεύσεις

Οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπαπέτρου θα έχουν την τιμητική τους στην κλήρωση που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (19:30) στην Θεσσαλονίκη.