Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήταν εκεί, παρά το κρύο!

Ήταν εκεί, παρά το κρύο!
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 - 00:28

Μπορεί η θερμοκρασία και πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα να έφτασε τους 11 βαθμούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι ΓΑΥΡΟΙ που βρέθηκαν στις εξέδρες, θα μασούσαν. Από την αρχή έως και το τέλος του αγώνα, στήριξαν πραγματικά την ομάδα του Ολυμπιακού και έδειξαν γιατί ξεχωρίζουν από τους άλλους οπαδούς.

Οι ΓΑΥΡΟΙ έμειναν εκεί για περίπου 1.5 ώρα. Στη θέση τους, μέσα στο κρύο και τραγουδούσαν για την αγαπημένη τους ομάδα. Τη λατρεύουν και όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες είτε έχει χιόνι και κρύο είτε ζέστη και καύσωνα, αυτοί θα είναι εκεί για να δείξουν στην ομαδάρα τους, πόσο πολύ την αγαπούν.

Και εξαίρεση φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει το ματς στα Περιβόλια. Ήταν εκεί, στη θέση τους και δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν στην εξέδρα για τον Θρύλο τον θεό τους.

Διαβάστε επίσης

«Οβίδα» από Πάρντο

«Οβίδα» από Πάρντο

Πολύ ωραία γκολ στον αγώνα με αντίπαλο τα Χανιά σημείωσε ο Ολυμπιακός και ένα από αυτά μπήκε από το δεξί πόδι του Κολομβιανού ακραίου.

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Ο Θρύλος μοιράζει 4άρες και οι… άλλοι δεν κερδίζουν ούτε ομάδες Football League. Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί για τη νίκη του Ολυμπιακού στα Χανιά που του έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.