Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με τον Τσιμίκα θα παίξουμε το σύστημα που θέλουμε»

«Με τον Τσιμίκα θα παίξουμε το σύστημα που θέλουμε»
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 - 13:55

Στην Έσμπιεργκ συνεχίζει την καριέρα του ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας και φαίνεται πως δεν είναι απλά μια καλή μεταγραφή, αλλά μια σημαντική μεταγραφή.

«Με αυτόν (σ.σ. Οτάρ Κακαμπάτζε, νέα μεταγραφή, δεξιός μπακ) και τον Τσιμίκα στις θέσεις της άμυνας, μπορούμε να παίξουμε το σύστημα που θέλουμε», ήταν τα λόγια του Τεντ φαν Λέουβεν, αθλητικού διευθυντή της Έσμπιεργκ, κατά την παρουσίαση του Κακαμπάτζε.

Καλά λόγια είχε να πει και ο Γέσπερ Λόριντσεν, που σημείωσε, αναφερόμενος και στην απόσυρση του Λέον Γέσεν. «Δεν με εκπλήσσει που το κλαμπ επέλεξε να πάρει έναν αριστερό μπακ. Προφανώς ήταν κάπως ανήσυχοι σχετικά με τον τραυματισμό μου. Από τη στιγμή που σταμάτησε ο Λέον, σκέφτηκαν για έναν ακόμα παίκτη, άρα έχουμε δύο παίκτες να παλεύουν για τη θέση».

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώνεται ο Σισοκό!

Ανακοινώνεται ο Σισοκό!

Στη χώρα μας βρίσκεται από την Κυριακή ο Αλί Σισοκό, που περνάει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Χάνει Τρίπολη ο Μποτία

Χάνει Τρίπολη ο Μποτία

Άτυχος στέκεται ο Ισπανός στόπερ, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα, που δεν είναι και τόσο απλές.

Πόνεσαν τα μάτια μας!

Πόνεσαν τα μάτια μας!

Όταν το παίζεις εξυγιαντής, πιστεύεις πως έχεις ομάδα να προσφέρεις θέαμα στον κόσμο για να αποδείξεις όλα αυτά που ισχυρίζεσαι. Είδατε εσείς τίποτα τέτοιο στη Λεωφόρο χθες;

Ideye... on fire!

Ideye... on fire!

Δεν παίζεται ο παικταράς φέτος, έχει βάλει 12 γκολ, τους έχει… ράψει καινούργια δίχτυα και δεν σταματάει - Όλο το ρεπορτάζ για τον Αφρικανό, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.