Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ψάχνεται» για εξτρέμ!

«Ψάχνεται» για εξτρέμ!
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 - 13:00

Σε περίπου δύο εβδομάδες λήγει η φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδος, με τον Ολυμπιακό να έχει αποκτήσει τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Αλί Σισοκό και να υπάρχει ένα ανοικτό παράθυρο και ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας ακραίος. Τίποτα δεν είναι βέβαιο, τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά το σενάριο να αποκτηθεί ακραίος, είναι υπαρκτό.

Σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ», βάση πληροφοριών, ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» για εξτρέμ και για την απόκτησή του, θα εξαρτηθούν πολλά. Ονόματα που ακούγονται και γράφονται είναι αρκετά, με την ομάδα και τους διοικούντες να προσπαθούν να κάνουν τις σωστές κινήσεις, ώστε να αποκτηθεί ο κατάλληλος, αν και εφόσον φυσικά.

Στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, θα μπορέσετε να διαβάσετε τόσο για τις προϋποθέσεις που απαιτεί μια τέτοια κίνηση όσο και τα ονόματα τα οποία ακούγονται. Για να έχετε κι εσείς μια πιο πλήρη άποψη για το τι ισχύει με το θέμα του εξτρέμ, αφού ο Πάουλο Μπέντο ήταν ξεκάθαρος και ανέφερε πως η ομάδα δεν θέλει στόπερ.

Διαβάστε επίσης

«Ηρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο» (vid)

«Ηρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο» (vid)

Ο Αλί Σισοκό δήλωσε ότι είναι περήφανος που θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού και επισήμανε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Ταύρος» ο Γάλλος!

«Ταύρος» ο Γάλλος!

Ικανοποιημένοι και εντυπωσιασμένοι έμειναν στον Ολυμπιακό από τα τεστ στα οποία υπεβλήθη το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.