Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τα κάνει όλα» και συμφέρει ο Φέισα!

«Τα κάνει όλα» και συμφέρει ο Φέισα!
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 - 12:31

Αποθεωτικό άρθρο φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της η beinsports.fr. Πρωταγωνιστής του θέματος και του κειμένου, είναι ο Λιούμπομιρ Φέισα, που από το 2008-09 και έπειτα, κατακτά συνεχώς πρωταθλήματα.

Πήρε τρία με την Παρτιζάν, δύο με τον Ολυμπιακό και άλλα τρία με την Μπενφίκα, που οδεύει για το τέταρτο σερί.

Ο Φέισα, είχε ταλαιπωρηθεί από πολλούς και επίπονους τραυματισμούς, που τον άφηναν καιρό έξω, αλλά σιγά σιγά κατάφερε να βρει τα βήματά του και να αποτελεί σημαντικότατο στέλεχος των «αετών», εξ ου και ο τίτλος του κειμένου, που γράφει.

«Τα κάνει όλα ο Φέισα», που εντυπωσιάζει τον Ρουί Βιτόρια, τον τεχνικό της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

«Ψάχνεται» για εξτρέμ!

«Ψάχνεται» για εξτρέμ!

Στον Ολυμπιακό δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακραίος - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

«Ηρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο» (vid)

«Ηρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο» (vid)

Ο Αλί Σισοκό δήλωσε ότι είναι περήφανος που θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού και επισήμανε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Εκανε ρεζίλι τον ψευτοεπενδυτή!

Εκανε ρεζίλι τον ψευτοεπενδυτή!

Ο Κετσπάγια έβγαλε στη... σέντρα τον Μελισσανίδη, ο οποίος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες - «Η ΑΕΚ δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Όταν αυτός που διοικεί την ομάδα δεν θέλει να βάλει λεφτά και πάντα βρίσκει το λάθος στους προπονητές», ανέφερε μεταξύ άλλων.