Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα δίπλα ο Πρόεδρος

Πάντα δίπλα ο Πρόεδρος
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 - 21:41

Στο πλευρό των παικτών του Ολυμπιακού βρέθηκε σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» ο Πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ηγέτης του Θρύλου, έδειξε σε ακόμη μία αναμέτρηση της ομάδας του, πως στηρίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο.

Την προηγούμενη Πέμπτη ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού πανηγύρισε μαζί με όλους τους φιλάθλους του συλλόγου τη μεγάλη πρόκριση μέσα στην Αγκυρα και είναι σίγουρος πως στο άμεσο μέλλον θα έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες από τον Θρύλο.

Μαζί του βρέθηκαν σε ακόμη ένα ματς ο Α' Αντιπρόεδρος της ομάδας, Σάββας Θεοδωρίδης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, καθώς και πολλά άλλα στελέχη της ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης

«Να διατηρήσουμε το θετικό μας πνεύμα»

«Να διατηρήσουμε το θετικό μας πνεύμα»

Ο Νικόλα Λεάλι τόνισε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο πως ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ.

ΑΙΣΧΟΣ! Πεντακάθαρο οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ!

ΑΙΣΧΟΣ! Πεντακάθαρο οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ!

Ωραία… εξυγίανση! Ο Πρίγιοβιτς ήταν πεντακάθαρα σε θέση οφσάιντ, αλλά ο βοηθός δεν σήκωσε το σημαιάκι του! Απίστευτα πράγματα στο «Καυτανζόγλειο», με τον ΠΑΟΚ να ευνοείται σκανδαλωδώς για μια ακόμα φορά.