Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι μαζί μια γροθιά!

Όλοι μαζί μια γροθιά!
Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 - 12:45

Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες, είχε και δύο δοκάρια στον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Έχασε με 0-1 από τους Νεοσμυρνιώτες, ένα αποτέλεσμα φυσικά το οποίο δεν αρέσει σε κανέναν που αγαπάει τον Ολυμπιακό. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά τουλάχιστον η διαφορά είναι στους επτά πόντους.

Και κάτι τέτοιες στιγμές είναι που αναδεικνύουν το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Όλοι καλούνται να δείξουν πως είναι μια γροθιά και να δείξουν επίσης σε όλη την Ελλάδα γιατί βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει πλέον, αλλά μπορεί από αυτή την ήττα να βγει ακόμα πιο δυνατός ο Ολυμπιακός.

Ενωμένοι θα κερδηθεί αυτός ο πόλεμος, πόλεμο που δέχεται από παντού ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι ακόμα πρώτος και μπορεί να αντιστρέψει ξανά τα δεδομένα. Πάντα, όλη η ιστορία του Ολυμπιακού έχει γραφτεί μέσα από μάχες και μπορεί από αυτό το αποτέλεσμα να βγει πιο δυνατός ο Θρύλος.

Διαβάστε επίσης

Πριμ από διοίκηση, οδηγίες από Γκιουνές

Πριμ από διοίκηση, οδηγίες από Γκιουνές

Πριμ σε περίπτωση νίκης επί της Γαλατά σκέφτεται να δώσει στους παίκτες της Μπεσίκτας η διοίκηση, με τον Γκιουνές από τη μεριά του να δίνει οδηγίες για το ματς.

Ετοιμάζεται ο Τσιμίκας (pic)

Ετοιμάζεται ο Τσιμίκας (pic)

Με τη Λίνγκμπι εκτός έδρας παίζει στις 18:00 η Έσμπιεργκ και ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας ετοιμάζεται για τον αγώνα.

Με τα μαύρα και τα άσπρα η Μπεσίκτας (pic)

Με τα μαύρα και τα άσπρα η Μπεσίκτας (pic)

Τη Γαλατά εκτός έδρας αντιμετωπίζει απόψε η Μπεσίκτας στο μεγάλο ντέρμπι της Τουρκίας και οι «μαύροι αετοί» γνωστοποίησαν με ποιες εμφανίσεις θα αγωνιστούν.

Μια μάχη χάθηκε...

Μια μάχη χάθηκε...

Ναι, σε κανέναν δεν αρέσει η ήττα, αλλά δυστυχώς αυτή ήρθε. Και επειδή δεν αλλάζει κάτι, πάμε όλοι μαζί να κερδίσουμε τον «πόλεμο».