Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάμε για τη νίκη στην Τουρκία»

«Πάμε για τη νίκη στην Τουρκία»
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 - 10:43

Στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι ΓΑΥΡΟΙ στάθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Μπεσίκτας.

Ο Ιρανός επιθετικός ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Θρύλου για τη στήριξη και παράλληλα έδωσε το σύνθημα ενόψει της ρεβάνς. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολυμπιακός θα πάει στην Τουρκία για να πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση στους «8» του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστών στους φιλάθλους μας, οι οποίοι ήταν φανταστικοί. Δημιούργησαν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και μας στήριξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ξεκινήσαμε καλά, προηγηθήκαμε και στο πρώτο ημίχρονο δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό μας. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεχθήκαμε το γκολ και μετά χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε ο Ολυμπιακός, μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα συνεχίσουμε στην επόμενη φάση».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο: «Είμαστε ο Ολυμπιακός, επομένως είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τα δίνουμε όλα. Όταν παίζουμε με τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει πάντα να μπαίνουμε δυνατά. Να τα δίνουμε όλα. Οσο φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού θα το κάνω. Πάντα έτσι δυνατά θα μπαίνω στα παιχνίδια».

Για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού, με το 1-1 του πρώτου αγώνα: «Ολοι γνωρίζουν την Μπεσίκτας. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Εμείς, όμως, είμαστε ο Ολυμπιακός και θα πάμε στην Τουρκία με τη σκέψη να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να κερδίσουμε και να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας, παρά να πάμε εκεί για τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Στα αποδυτήρια ο Ορμάν

Στα αποδυτήρια ο Ορμάν

Χαρούμενος από το 1-1 με τον Ολυμπιακό έμεινε ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν, που βρέθηκε χθες στον Ναό.

Όπως η Φενέρμπαχτσε

Όπως η Φενέρμπαχτσε

Μέχρι στιγμής, η ομάδα της Μπεσίκτας έχει δώσει 19 εντός έδρας παιχνίδια και έχει μία ήττα. Αυτή από τη Φενέρμπαχτσε για το Κύπελλο.

«Οι πιθανότητες είναι 50-50»

«Οι πιθανότητες είναι 50-50»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για την πρόκριση και ανέφερε πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Μπεσίκτας, έχουν μοιρασμένες πιθανότητες.