Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στηρίζεται στον Αβραάμ ο Αλοΐζι

Στηρίζεται στον Αβραάμ ο Αλοΐζι
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 - 10:41

Στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος τερμάτισε η Μπρίσμπεϊν Ρόαρ, η οποία θα χρειαστεί να κερδίσει τρία σερί παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων δύο εκτός έδρας, για να γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτάει τον τίτλο σε τέσσερις περιπτώσεις.

Με τον Τζον Αλοΐζι να στηρίζεται σε τρεις έμπειρους παίκτες, οι οποίοι έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα και μπορούν να βοηθήσουν τη Ράορ να κάνει αυτό το σερί.

Πρόκειται για τους Μπρετ Χόλμαν, που το έκανε με την Άλκμααρ στην Ολλανδία, τον Τόμας Κρίστενσεν, που το πήρε με την Κοπεγχάγη στη Δανία και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που το έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό.

«Έχουμε παίκτες για τα μεγάλα παιχνίδια, έχουμε παίκτες που έχουν ζήσει την εμπειρία στο παρελθόν και παίκτες που ξέρουν τι να κάνουν στους τελικούς», ανέφερε ο τεχνικός της Ρόαρ.

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη ο πρόεδρος

Στο Ρέντη ο πρόεδρος

Τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη επισκέφτηκε την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μόνο και μόνο η παρουσία του εκεί, ήταν αρκετή για να δώσει το μήνυμα πως το πρωτάθλημα πρέπει να κατακτηθεί την Κυριακή - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Μόνοι μας και όλοι σας!

Μόνοι μας και όλοι σας!

Όπως τότε, όπως τώρα, όπως... πάντα. Με τον Ολυμπιακό να δέχεται έναν αδυσώπητο πόλεμο από τους... άγιους συμμάχους. Αλλά θα χάσουν και τώρα.