Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συγκεντρωμένος στο στόχο του

Συγκεντρωμένος στο στόχο του
Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017 - 10:08

Στις μάχες με την Ριέκα για τα πλέι οφ του Champions League έχει επικεντρωθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει πάση θυσία να ξεπεράσει το εμπόδιο της κροατικής ομάδας και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» στους αγώνες με την Παρτιζάν παρουσιάστηκαν σοβαροί και με πολύ καλές εμφανίσεις πέτυχαν τον πρωταρχικό τους στόχο και πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στους δύο αγώνες με την κροατική ομάδα, προκειμένου να προκριθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι αγώνες δεν θα είναι εύκολοι και αυτό το γνωρίζουν καλά ο Μπέσνικ Χάσι και οι παίκτες του, οι οποίοι θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και να αποδείξουν την ανωτερότητά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Θρύλος είναι καλύτερη ομάδα και μαζί με τον κόσμο του στις 16/8 θα κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε επίσης

Νις για Κασάμι!

Νις για Κασάμι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», η... Νίκαια της Γαλλίας έκανε κρούση για τον Ελβετό παίκτη του Ολυμπιακού.

Το παραδέχτηκε ο Ντεφούρ

Το παραδέχτηκε ο Ντεφούρ

Ο Στίβεν Ντεφούρ έκανε μερικές δηλώσεις στο εξωτερικό και παραδέχτηκε στην ουσία το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Θέλει να «κλέψει» Ροκιά!

Θέλει να «κλέψει» Ροκιά!

Στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ», γράφει για τον νεαρό αριστερό μπακ της Μαρσέιγ, καθώς το «Foot Mercato» αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον.

16.000 διαρκείας και φουλ για νέο ρεκόρ!

16.000 διαρκείας και φουλ για νέο ρεκόρ!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην ομάδα και με την επικείμενη πρόκριση του Θρύλου στους ομίλους του Champions League δεν αποκλείεται να σπάσει και το ρεκόρ των 21.300 διαρκείας!