Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ένας παίκτης top κλάσης, που μπορεί να παίξει στην Εθνική Βελγίου»

«Ένας παίκτης top κλάσης, που μπορεί να παίξει στην Εθνική Βελγίου»
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 - 13:18

Συμπαίκτης στην Μπριζ με τον Μπιορν Ένγκελς ήταν ο Ισραηλινός μέσος, Λίορ Ρεφαέλοφ. Ο Ρεφαέλοφ, μίλησε για τον Βέλγο αμυντικό με τα καλύτερα λόγια, σημειώνοντας πως αν βελτιωθεί, θα κληθεί στην Εθνική ομάδα του Βελγίου. Παράλληλα, στάθηκε στους τομείς τους οποίους ο Ένγκελς θα πρέπει να γίνει καλύτερος.

«Την περασμένη σεζόν ήταν έτοιμος να πάει στην Αγγλία, αλλά η ομάδα έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει. Δυστυχώς, ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς. Πιστεύω στις ικανότητές του. Αν ο Μπιορν μπει σε μια σειρά, θα γίνει top κλάσης παίκτης, που θα μπορεί να κληθεί στην Εθνική», ανέφερε ο Ρεφαέλοφ και συνέχισε.

«Μερικές φορές σκέφτεται πολύ. Ο Μπιορν θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως θα υπάρξουν και άσχημα ματς, δύσκολες στιγμές. Το παίρνει κατάκαρδα όταν δεν είναι καλός. Χρειάζεται να κάνει κάτι για να γίνει γρηγορότερος. Αυτή τη στιγμή είναι απασχολημένος με πολλά, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλους».

Διαβάστε επίσης

«Το Ιράν έχει καλούς παίκτες»

«Το Ιράν έχει καλούς παίκτες»

Ο Σαμάν Γκοντός, ο παίκτης που έκανε... γιο-γιο τον ΠΑΟΚ στη Σουηδία με την Έστερσουντ, μίλησε για την Εθνική ομάδα του Ιράν μεταξύ άλλων.

«Χρωστάμε μια νίκη στον κόσμο»

«Χρωστάμε μια νίκη στον κόσμο»

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ μίλησε μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Σάββας Θεοδωρίδης, σημειώνοντας πως ο Θρύλος έχει κερδίσει πολλές φορές στο ΟΑΚΑ.

Πήρε φόρα το θηρίο!

Πήρε φόρα το θηρίο!

Το... κοντέρ του Εμάνουελ Εμενίκε άρχισε να... γράφει. Ό,τι καλύτερο αυτό για την επιθετική γραμμή της ομάδας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.