Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήρε φόρα το θηρίο!

Πήρε φόρα το θηρίο!
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 - 13:06

Πήρε μπρος το θηρίο ο Εμενίκε. Δύο γκολ σημείωσε στο 2-1 του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης και τώρα καθαρίζει τις... κάννες του για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ό,τι καλύτερο αυτό για τον ίδιο και την ομάδα να ρολάρει τώρα, μερικές ημέρες πριν τον αγώνα με τους πρωταθλητές της τρίτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου.

Πήρε φόρα ο Νιγηριανός, άρχισε να γράφει το... κοντέρ του και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και με την ομάδα της ΑΕΚ σε μερικές ημέρες από σήμερα. Έκανε πολύ ωραία πράγματα στο πρώτο του 90λεπτο με τον Ολυμπιακό και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.

Είναι «φτιαγμένος» για το παιχνίδι ο Εμάνουελ, ο οποίος γνωρίζει τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για όλο τον Ολυμπιακό. Και είναι έτοιμος να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και δεν είναι άλλο από την επικράτηση μέσα στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης

«Χρωστάμε μια νίκη στον κόσμο»

«Χρωστάμε μια νίκη στον κόσμο»

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ μίλησε μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Σάββας Θεοδωρίδης, σημειώνοντας πως ο Θρύλος έχει κερδίσει πολλές φορές στο ΟΑΚΑ.

Σκόραρε ο Γούτας (pic)

Σκόραρε ο Γούτας (pic)

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του βελγικού Κυπέλλου εξασφάλισε η ομάδα της Σιντ Τρούιντεν.

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Όλα θα τα δώσει, τόσο αυτός όσο και ο Ολυμπιακός, για μια καλύτερη συνέχεια, όπως είπε ο Εμάνουελ Εμενίκε μετά το 2-1 επί του Αστέρα.