Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θετικές οι εντυπώσεις από Ταχτσίδη

Θετικές οι εντυπώσεις από Ταχτσίδη
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 - 13:19

Νικητής αναδείχτηκε στην αναμέτρησή του με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός. Με τα δυο γκολ του Εμενίκε μπόρεσε να επικρατήσει και πλέον όλα έχουν αρχίσει να μπαίνουν σιγά σιγά σε ακόμα πιο σωστό δρόμο. Να σημειωθεί πως ο Χάσι έκανε σε αυτό το ματς πολλές αλλαγές και μια από αυτές αφορούσαν και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε βασικός σε όλη την αναμέτρηση και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Σίγουρα του λείπει ο ρυθμός, αλλά ο Ταχτσίδης ήταν ένας από τους παίκτες που μπόρεσαν να ξεχωρίσουν, παρά το γεγονός που τον ήθελε να έχει επίσημο ματς στα πόδια του, εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Έβγαλε πάθος εκεί που χρειαζόταν, σε μερικές περιπτώσεις πέρασε ωραία την μπάλα μπροστά για να δημιουργηθούν φάσεις για τον Ολυμπιακό και μπορεί να κουράστηκε προς το τέλος και αυτό ήταν λογικό, αλλά η παρουσία του ήταν καλή με πολλά ωραία στοιχεία.

Διαβάστε επίσης

«Το Ιράν έχει καλούς παίκτες»

«Το Ιράν έχει καλούς παίκτες»

Ο Σαμάν Γκοντός, ο παίκτης που έκανε... γιο-γιο τον ΠΑΟΚ στη Σουηδία με την Έστερσουντ, μίλησε για την Εθνική ομάδα του Ιράν μεταξύ άλλων.

Πολλά περιθώρια εξέλιξης

Πολλά περιθώρια εξέλιξης

Αθλητικός και αλτικός ο Σισέ, ο οποίος μπορεί σιγά σιγά να γίνει ο παίκτης, που θα μπορέσει να κάνει πιο σκληρή την άμυνα του Ολυμπιακού.

«Χρωστάμε μια νίκη στον κόσμο»

«Χρωστάμε μια νίκη στον κόσμο»

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ μίλησε μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Σάββας Θεοδωρίδης, σημειώνοντας πως ο Θρύλος έχει κερδίσει πολλές φορές στο ΟΑΚΑ.