Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συνεχίζουμε ενωμένοι για την επίτευξη του στόχου μας!»

«Συνεχίζουμε ενωμένοι για την επίτευξη του στόχου μας!»
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 - 13:28

Ηταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σπουδαίας νίκης του Ολυμπιακού μέσα στο Αγρίνιο με 4-1 κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος σκόραρε δύο φορές και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να πάρει το τρίποντο.

Ο ηγέτης του Θρύλου ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην λεζάντα της οποίας έγραψε: «Σπουδαία νικη! Συνεχίζουμε ενωμένοι για την επίτευξη του στόχου μας!».

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ξεκάθαρο πια ότι έχουν ενωθεί και θα τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να φέρουν και το φετινό πρωτάθλημα στο λιμάνι.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Φορτούνη:

Σπουδαία νικη! Συνεχίζουμε ενωμένοι για την επίτευξη του στόχου μας!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fortounis (@kfortou7) στις

Διαβάστε επίσης

Βρίσκονται με κλειστά μάτια

Βρίσκονται με κλειστά μάτια

Φορτούνης, Καρίμ και… γκολ! Το δέσιμο του «Νο7» του Ολυμπιακού με τον Ιρανό στράικερ και η ανάπτυξη αυτοματισμών που φέρνει την έκρηξη

«Λάμπει ο Τζούρτζεβιτς με τα ερυθρόλευκα»

«Λάμπει ο Τζούρτζεβιτς με τα ερυθρόλευκα»

Εγκώμια στην Σερβία για το γκολ πέτυχε ο συμπατριώτης τους, τον οποίο είχαν συνηθίσει να σκοράρει με την φανέλα της Παρτιζάν , που παραδοσιακά κοντράρεται με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αυτός ο Θρύλος θα σηκώσει το 8ο σερί!

Αυτός ο Θρύλος θα σηκώσει το 8ο σερί!

Ο Ολυμπιακός αν συνεχίσει να έχει την ίδια εικόνα, όπως αυτή που είχε στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, και στη συνέχεια της σεζόν θα είναι εκείνος που θα σηκώσει για ακόμη μία χρονιά το τρόπαιο του πρωταθλήματος.