Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έδωσε εισιτήρια στον ΠΑΟΚ και όχι στον Θρύλο

Έδωσε εισιτήρια στον ΠΑΟΚ και όχι στον Θρύλο
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 20:01

Την ερχόμενη Τετάρτη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στα Χανιά, τον Πλατανιά για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα επισκεφθούν μία πόλη που είναι βαμμένη κόκκινη με την πλειοψηφία των κατοίκων της να είναι οπαδοί του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά η διοίκηση του Πλατανιά δεν έδωσε εισιτήρια στον Ολυμπιακό γι' αυτό το παιχνίδι.

Κάπως έτσι απαγορεύτηκε η μετακίνηση οργανωμένων και μεμονωμένων οπαδών του Θρύλου. Πριν λίγες ημέρες είχε τοποθετηθεί για το θέμα με ανακοίνωση της και η Θύρα 7 Χανίων.

Η διοίκηση του Πλατανιά, λοιπόν, απαγορεύει σε οπαδούς του Ολυμπιακού να βρεθούν στο γήπεδο των Περιβολίων, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να φιλοξενήσει οπαδούς του ΠΑΟΚ. Οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης πήραν κανονικά εισιτήρια και σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους βρέθηκαν δίπλα της.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που συμβαίνει. Είναι οι μοναδικοί οπαδοί στην Ελλάδα που τους επιτρέπουν να πηγαίνουν παντού και δεν ενοχλούν ούτε τα επεισόδια τους. Σε Ξάνθη, Λιβαδειά, Νέα Σμύρνη, Χανιά, παντού επιτρέπεται η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ.

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι ο ψευδομάρτυρας Αποστολόπουλος

Αυτός είναι ο ψευδομάρτυρας Αποστολόπουλος

Το gavros.gr θυμίζει τις καταθέσεις του πρώην παίκτη του Πλατανιά και τη συμμετοχή του στη σκευωρία που είχε στηθεί κατά του Ολυμπιακού. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΣ και θα είναι τη Κυριακή το μεσημέρι στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Προς Μόσχα ο Εμενίκε

Προς Μόσχα ο Εμενίκε

Ξένο σώμα αποτελεί ο Νιγηριανός επιθετικός που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι πιθανή η μετακόμιση του στο ρωσικό πρωτάθλημα.