Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να συνεχίσουμε έτσι για να είμαστε πρωταθλητές»

«Να συνεχίσουμε έτσι για να είμαστε πρωταθλητές»
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 - 20:05

Μία πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Ολυμπιακός με 1-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του ελληνικού πρωταθλήματος.Το συγκεκριμένο ματς ήταν ιδιαίτερα για τον Λεονάρντο Κούτρη, παίζοντας κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Olympiacos TV υπογράμμισε ότι όλοι ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη, προκειμένου να τελειώσουν τη χρονιά, όντες μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague.

Ωστόσο, επισήμανε ότι το σημαντικό είναι η ομάδα να καταφέρει να είναι πρώτη στο τέλος της σεζόν, φτάνοντας στην κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεονάρντο Κούτρη:

«Ηταν ένα σημαντικό ματς για εμάς, αλλά και για εμένα, αφού ο ΠΑΣ είναι η πρώην ομάδα μου. Θέλαμε στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα μας για τη φετινή χρονιά να τελειώσουμε με νίκη και να εκμεταλλευτούμε την γκέλα της ΑΕΚ και να βρεθούμε μόνοι πρώτοι στην κορυφή. Νομίζω τα καταφέραμε. Ηταν ένα δύσκολο ματς, το ξέραμε από την αρχή. Ωστόσο, εμείς πήραμε τους τρεις πόντους που είναι πολύ πολύτιμοι για τη συνέχεια της σεζόν. Εμείς πλέον θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να είμαστε πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν και όχι μόνο τον χειμώνα».

Διαβάστε επίσης

Σπουδαίο διπλό την ΑΕΛ

Σπουδαίο διπλό την ΑΕΛ

Ο Μίλος Ντέλετιτς σκόραρε δύο φορές στην Λαμία και οδήγησε την ομάδα του στη σπουδαία νίκη με 2-0.