Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να τελειώσει την πρόκριση στα Χανιά

Να τελειώσει την πρόκριση στα Χανιά
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 08:59

ΧΑΝΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στα Χανιά ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για το 2017 ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (20/12, CS1, 17:15) τον Πλατανιά στο πρώτο ματς για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Μπορεί σε πολλούς να μοιάζει αγγαρεία αυτή η αναμέτρηση, αλλά για τον Τάκη Λεμονή μόνο έτσι δεν είναι. Θέλει μία άνετη νίκη που θα μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας αυτό που έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του είναι πως θα πρέπει να είναι όλοι σοβαροί και προσεκτικοί έτσι ώστε να κλείσουν τη χρονιά με ακόμα μία νίκη. Πρόκειται για ματς Κυπέλλου και μη ξεχνάμε πως και αυτό το τρόπαιο είναι στόχος για τον Θρύλο.

Οι "ερυθρόλευκοι" ταξίδεψαν στη Κρήτη με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή τους. Το σκεπτικό του κόουτς είναι να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά όχι τόσες που θα χαλάσουν τη χημεία της ομάδας. Στη πρωινή προπόνηση της Τρίτης με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πλατανιά ο Λεμονής δεν άνοιξε τα χαρτιά του.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Ο ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑ

Έκανε πολλές δοκιμές και δεν έδειξε ξεκάθαρα ποια ενδεκάδα θα ξεκινήσει κόντρα στον Πλατανιά. Είναι θέμα αν θα ξεκινήσει ο Προτό ή ο Χουτεσιώτης στην εστία. Ούτε και γι' αυτό υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, αλλά όλα δείχνουν πως ο Έλληνας γκολκίπερ είναι αυτός που θα πάρει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Στα ματς του Κυπέλλου έπαιζε ο Καπίνο αντί του Προτό και τώρα ο Λεμονής φαίνεται πως θα εμπιστευτεί τον Χουτεσιώτη.

Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Μποτία και Κούτρης είναι τα φαβορί για την άμυνα. Από 'κει και πέρα έχει ενδιαφέρον η… μάχη στα χαφ με Ταχτσίδη και Ζιλέ να είναι ποδοσφαιριστές που έχουν προβάδισμα. Σεμπά και Πάρντο αναμένεται να τους δούμε στα άκρα και ο Καρίμ είναι το φαβορί για την κορυφή. Όσον αφορά στο "δεκάρι" Φορτούνης και Μάριν δεν θα παίξουν από την αρχή και πιθανότατα ο Ανδρούτσος ή ο Μάρτινς θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Επισημαίνουμε ότι ο Λεμονής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και δεν θέλει να προχωρήσει σε μεγάλο ροτέισον.

Διαβάστε επίσης

Το gavros.gr με τον Θρύλο στα Χανιά

Το gavros.gr με τον Θρύλο στα Χανιά

Το gavros.gr βρίσκεται και στην Κρήτη για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά και σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και στην πόλη πριν το ματς, αλλά και παρασκήνια από το ταξίδι! ΧΑΝΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εκπτωτος ο Κουπτσίδης

Εκπτωτος ο Κουπτσίδης

Παραπέμφθηκε σε δίκη για ανεκτέλεστα έργα την εποχή της θητείας του ως Δήμαρχος και Νομάρχης Γρεβενών.