Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το απίστευτο που συμβαίνει με τον Καρίμ

Το απίστευτο που συμβαίνει με τον Καρίμ
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 - 20:36

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ολυμπιακού φέτος. Έχει επτά γκολ ο Ιρανός φορ, ο οποίος του δίνει και καταλαβαίνει. Είναι από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού και είναι φυσιολογικό να γίνει μια καταμέτρηση αυτών που έχει πετύχει, για να καταλάβετε κι εσείς τι έχει κάνει με την ομάδα και πως αν είχε περισσότερο χρόνο, μάλλον οι αριθμοί του θα ήταν ακόμα καλύτεροι.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο Ανσαριφάρντ έχει πετύχει επτά γκολ στο πρωτάθλημα. Δύο φορές έχει βάλει από δύο γκολ και τρεις από μία. Δύο εξ αυτών (που σκόραρε), αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και τις υπόλοιπες τρεις ήταν αλλαγή. Είτε μπήκε είτε βγήκε. Και από αυτές, τις δύο πέτυχε δύο γκολ. Φοβερός ο Καρίμ που βοηθάει τον Ολυμπιακό.

Στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και είναι 11, ο Ολυμπιακός μετράει 10 νίκες και μόλις μια ήττα, ενώ στα ματς στα οποία βρήκε δίχτυα, ο Ολυμπιακός τα κέρδισε όλα και μάλιστα, έβαλε και πολλά γκολ.

Ένα ο Ανσαριφάρντ με Λαμία, τέσσερα ο Θρύλος. Δύο ο Ανσαριφάρντ με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, τέσσερα ο Θρύλος. Ένα με τον Πλατανιά ο Ανσαριφάρντ, πέντε ο Θρύλος. Δύο με τον Απόλλωνα ο Ιρανός, τρία ο Ολυμπιακός και ένα με τον Παναιτωλικό ο παίκτης, τέσσερα η ομάδα.

Αναμφισβήτητα, γουρλής ο Καρίμ.

Διαβάστε επίσης

Ποιο 24; Το 50 πάρε…

Ποιο 24; Το 50 πάρε…

Ο Μασούντ επέλεξε το νούμερο 24, επειδή η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Εμείς τον συμβουλεύουμε να πάρει το 50 για να μην αλλάζει κάθε χρόνο. Σε 26 χρόνια και βλέπουμε…