Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χαμός» από τους Ιρανούς!

«Χαμός» από τους Ιρανούς!
Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017 - 13:16

Ο Εχσάν Χατζισαφί θα πλαισιώσει το δίδυμο των Ιρανών ποδοσφαιριστών στον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχει ήδη ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο φορ του Θρύλου, είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με επτά γκολ σε 11 αγώνες και «οδηγεί» την κούρσα αυτή τη στιγμή. Ο ίδιος, θέλει να βρεθεί και στο Μουντιάλ, άρα κάτι παραπάνω θα δώσει.

Όπως θα δώσει και ο Χατζισαφί, που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο και θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, η ιστοσελίδα financialtribune.com γράφει πως η μεταγραφή στοίχισε 600 χιλιάδες ευρώ, με τον παίκτη να έρχεται στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας. 44 πρωταθλήματα, 27 Κύπελλα και τέσσερα Σούπερ Καπ δεν είναι και λίγα, άλλωστε.

Από εκεί και πέρα και ο Χατζισαφί διεκδικεί τις πιθανότητές του να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας στο προσεχές Μουντιάλ και μαζί με τον Ανσαριφάρντ, μπορεί να εγκλιματιστεί και να «δέσει» γρήγορα στον Ολυμπιακό. Αμφότεροι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τα καταφέρουν.

Το Ιράν μπορεί να αισθάνεται περήφανο που έχει δύο παίκτες σαν κι αυτούς να το εκπροσωπούν στην κορυφαία και πιο πετυχημένη ομάδα στην Ελλάδα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι Ιρανοί πανηγυρίζουν. Και καλά κάνουν...

Διαβάστε επίσης

Μας είπε τα κάλαντα ο Πέλκας

Μας είπε τα κάλαντα ο Πέλκας

Συνεπής στα κάλαντα-ανέκδοτα που μας λένε οι Θεσσαλονικείς αυτόν τον καιρό, ο παίκτης του ΠΑΟΚ είπε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Καλή Χρονιά Μήτσο.