Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ καλός παίκτης, είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος»

«Πολύ καλός παίκτης, είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος»
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018 - 20:19

Ευχαριστημένος από την απόδοση του Μάρκο Μάριν εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Σάββας Θεοδωρίδης, χαρακτηρίζοντας τον Γερμανό παίκτη του Θρύλου ως πολύ καλό παίκτη και ένα από τα καλύτερα παιδιά των «ερυθρόλευκων».

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάριν, παραδίδοντάς του το βραβείο του πολυτιμότερου για την 15η αγωνιστική στη Superleague. Μάλιστα, ο Θεοδωρίδης ζήτησε από τον παίκτη του Ολυμπιακού να δώσει μεγάλη προσοχή στο ματς με την ΑΕΛ, στο οποίο ο Θρύλος θέλει πάση θυσία τη νίκη, συνεχίζοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Μάριν είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Δεν έχει να αποδείξει κάτι, γιατί ο άνθρωπος είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Περιμένω πάρα πολλά από τον Μάριν από εδώ και μπρος. Δηλαδή, έχει τη δυνατότητα. Όπως λένε, μπορεί να κάνει «παπάδες» μέσα στο γήπεδο. Το βλέπω ότι έχει αρχίσει να αγαπάει τη φανέλα του Ολυμπιακού σαν και εμάς τους παλιούς. Παίζει για τον Ολυμπιακό. Και περιμένω πάρα πολλά πράγματα από τον Μάριν γιατί πραγματικά είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Και χάρηκα ιδιαιτέρως που βγήκε ο καλύτερος παίκτης της τελευταίας αγωνιστικής. Του εύχομαι ακόμα καλύτερος. Και την Κυριακή μεγάλη προσοχή στη Λάρισα. Του το ζητάω σαν προσωπική χάρη και του το λέω από σήμερα για να τον ξεσηκώσω».

Διαβάστε επίσης

Με Κόντη και Βούζα η προπόνηση

Με Κόντη και Βούζα η προπόνηση

Πως διαμορφώνεται το τιμ του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα. Όλες οι αλλαγές που γίνονται στο Ρέντη μετά την απομάκρυνση του Λεμονή.

«Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

«Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Μάρκο Μάριν μίλησε στο πλαίσιο της βράβευσής του ως πολυτιμότερος της 15ης αγωνιστικής και τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει έτσι, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Στο Ρέντη ο Λεμονής

Στο Ρέντη ο Λεμονής

Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού για να αποχαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές. Στις 18:00 ήταν προγραμματισμένη η έναρξη της προπόνησης των «ερυθρόλευκων».