Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Οτζίτζα θα παραμείνει στην ομάδα μας»

«Ο Οτζίτζα θα παραμείνει στην ομάδα μας»
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 - 18:23

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Όταν ο Οτζίτζα Οφόε άκουγε τα εξ αμάξης στα social media με αφορμή τη διάθεση που είχε δείξει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, εξαιτίας του οικογενειακού προβλήματος που αντιμετώπιζε μετά τη ληστεία στο σπίτι του, το gavros.gr σας είχε τονίσει πως πρέπει να αποφεύγονται οι βιαστικές κρίσεις για τον Βέλγο άσο, διότι μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα φύγει από την ομάδα και την Ελλάδα.

Τις μέρες που ακολούθησαν άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες ότι ο Οτζίτζα το ξανασκέφτεται και ότι θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο περιθώριο της παρουσίασης του Οσκαρ Γκαρθία στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ. «Ο Οτζίτζα θα παραμείνει στην ομάδα μας. Τα είπε με αυτόν που έπρεπε να τα πει (σ.σ. Μαρινάκης) και πλέον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», λέχθηκε από πολύ αρμόδια χείλη, μετά την παρουσίαση του Γκαρσία.

Τελειώνοντας να τονίσουμε και κάτι άλλο, αν και πλέον δεν έχει μεγάλη σημασία. Πέρα από το θέμα της ληστείας στο σπίτι του, ένας από τους λόγους που είχε τάσεις φυγής ο Βέλγος άσος ήταν και οι προπονήσεις που γίνονταν όλο το προηγούμενο καιρό στο Ρέντη. «Εγώ είμαι ένας παίκτης που λόγω κατασκευής κορμιού έχω ανάγκη να κάνω κανονικές προπονήσεις», είχε σχολιάσει ο Οτζίτζα στη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση και όλοι μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς εννοούσε...

Διαβάστε επίσης

Διπλός πονοκέφαλος με Φιγκέιρας

Διπλός πονοκέφαλος με Φιγκέιρας

Οι υψηλές αποδοχές του Πορτογάλου αμυντικού αποτελούν έξτρα πρόβλημα που επιβάλλεται να λύσει η Μπράγκα, η οποία θα πρέπει να αποζημιώσει και τον Ολυμπιακό.