Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για μόνιμη εγκατάσταση και τα «όχι» σε μεγάλους συλλόγους

Για μόνιμη εγκατάσταση και τα «όχι» σε μεγάλους συλλόγους
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 - 18:32

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά από 5,5 χρόνια ο Κέβιν Μιραλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό και θα αγωνίζεται ξανά με την ερυθρόλευκη. Ήταν δεδομένη η επιθυμία και των δύο πλευρών προκειμένου να σμίξουν ξανά. Και όταν θέλουν και οι δύο κανείς δεν μπορεί να το χαλάσει. Οι Πειραιώτες έκαμψαν τις αντιστάσεις της Έβερτον, τα βρήκαν μαζί τους και ο Βέλγος νωρίς το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ο Κέβιν, λοιπόν, έχει έρθει στον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού από την αγγλική ομάδα. Για τον 30χρονο επιθετικό υπάρχει οψιόν αγοράς. Επειδή, όμως, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία σχετικά με την οψιόν του Κέβιν να ξεκαθαρίσουμε πως αυτή δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο παίκτης είναι… μετέωρος. Το ποσό που πρέπει να καταβληθεί το καλοκαίρι στην Έβερτον για την αγορά του παίκτη δεν είναι εξωπραγματικό και ο Ολυμπιακός θα τα δώσει αυτά τα χρήματα. Ο Μιραλάς ήρθε στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση και όχι προσωρινά. Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη καταβάλει ένα πολύ σημαντικό ποσό στην αγγλική ομάδα για τον δανεισμό του παίκτη, ενώ δημοσιεύματα απο την Αγγλία αναφέρουν πως η οψιόν είναι ύψους 5,7 εκατ. ευρώ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για να αντιληφθείτε τη θέληση του Βέλγου να επιστρέψει στον Ολυμπιακό αρκεί να αναφέρουμε ότι στα χέρια του είχε προτάσεις από σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες και με πολύ καλύτερα οικονομικά δεδομένα. Η Βόλφσμπουργκ από τη Μπουντεσλίγκα ήταν ένας σύλλογος που πρόσφερε πολύ καλά χρήματα στον παίκτη και μάλιστα σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Προτάσεις υπήρχαν και από την Ιταλία με τη Σαμπντόρια να είναι μία από τις ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον. Ακόμα και από την Τουρκία υπήρξαν σύλλογοι που χτύπησαν την πόρτα του. Ο Κέβιν δεν άκουγε τίποτα, είχε στυλώσει τα πόδια και τόνιζε παντού πως «θέλω να πάω στον Ολυμπιακό». Δεν τον ενδιέφερε ούτε η Μπουντεσλίγκα, ούτε το Καμπιονάτο παρά μόνο να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε επίσης:

Στα «ερυθρόλευκα» και επίσημα ο Μιραλάς

Ξανά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα ο Μιραλάς

Με το «11» ο Κέβιν!

Η… τρέλα του Μιραλάς και η λατρεία των ΓΑΥΡΩΝ!

«Περιμένω τη στιγμή που θα αγωνιστώ στο Καραϊσκάκη»

Διαβάστε επίσης

Διπλός πονοκέφαλος με Φιγκέιρας

Διπλός πονοκέφαλος με Φιγκέιρας

Οι υψηλές αποδοχές του Πορτογάλου αμυντικού αποτελούν έξτρα πρόβλημα που επιβάλλεται να λύσει η Μπράγκα, η οποία θα πρέπει να αποζημιώσει και τον Ολυμπιακό.

Στο Ρέντη ο Βέργος

Στο Ρέντη ο Βέργος

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Βάσας και επέστρεψε στην Ελλάδα – Προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα υπό τις οδηγίες του Οσκαρ Γκαρσία.