Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπλόκο από Πέρεζ σε Καρσελά για Αλαβές

Μπλόκο από Πέρεζ σε Καρσελά για Αλαβές
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 17:56

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Ένας πρώην του Ολυμπιακού έκοψε την μεταγραφή στον νυν… Ο λόγος για τον Ερνάν Πέρεζ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» για 6 μήνες και σήμερα ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την Αλαβές. Χαμένος της υπόθεσης είναι ο Μεντί Καρσελά, ο οποίος βρισκόταν στην λίστα της ισπανικής ομάδας, όμως θα πρέπει να βρει αλλού στέγη.

Η Αλαβές πήρε τον Παραγουανό, ο οποίος επίσης παίζει στα άκρα, οπότε θεωρείται απίθανο να προχωρήσει σε άλλη μια μεταγραφή παρόμοιου παίκτη. Ο Καρσελά έχει ενημερωθεί από την διοίκηση του Ολυμπιακού ότι δεν υπολογίζεται και αναζητεί ομάδα, αλλά φαίνεται ότι αυτή δεν θα είναι η Αλαβές.

Ο Μαροκινός εξτρέμ βιάζεται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του για να αποδείξει και στον προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας του ότι έχει θέση στο ρόστερ για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Προς το παρόν, όμως, δεν έχει βρει άκρη, ενώ ο σύμφωνα με όσα διέρρευσαν οι συμπατριώτες του, το μήνυμα που πήρε από τον προπονητή της εθνικής Μαρόκου είναι να μην επιστρέψει στην Σταντάρ Λιέγης, αλλά να πάει σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ο Ερνάν Πέρεζ με την φανέλα του Θρύλου εν δράσει

Διαβάστε επίσης

Ανοίγει ο δρόμος για Τζόελ Κάμπελ

Ανοίγει ο δρόμος για Τζόελ Κάμπελ

Ο τραυματισμός του Κοσταρικανού στον αστράγαλο οδηγεί την Μπέτις να ματαιώσει τον δανεισμό του από την Άρσεναλ. Το συμβόλαιό του πρώην μέσου του Ολυμπιακού εκπνέει τον Ιούνιο.