Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρόταση της Γαλατά για την απόκτηση Ρεμί»

«Πρόταση της Γαλατά για την απόκτηση Ρεμί»
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 20:41

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκε και εξετάστηκε από τον Ολυμπιακό είναι πιθανό να πάρει το δρόμο προς την Τουρκία. Ο Λουίκ Ρεμί βρίσκεται στο στόχαστρο της Γαλατασαράι και σύμφωνα με το γαλλικό «RMC», η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τη Λας Πάλμας, προκειμένου να κάνει άμεσο δικό της τον 31χρονο επιθετικό.

Μπορεί ο Ρεμί να τα πηγαίνει μια χαρά στη La Liga, έχοντας σκοράρει έξι φορές σε 13 παιχνίδια έως τώρα στη σεζόν, όμως ο νέος προπονητής της Λας Πάλμας, Πάκο Χέμεθ, φέρεται να του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον υπολογίζει.

Ενδιαφέρον για τον Ρεμί δείχνουν ακόμη η Νις, η Μπορντό, η Μάλαγα και η Λεβάντε κι όλα δείχνουν ότι ο πρώην φορ της Τσέλσι σύντομα θα αλλάξει για δέκατη φορά στην καριέρα του φανέλα, με τον Τερίμ να επιδιώκει να δημιουργήσει μία μικρή γαλλική παροικία στη Γαλατά, όπου ήδη παίζει ο Μπαφετίμπι Γκομίς και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να καταλήξει και ο 36χρονος Πατρίς Εβρά, ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο έμεινε ελεύθερος απ’ τη Μαρσέιγ.

Διαβάστε επίσης

Ο 19ος Βραζιλιάνος στον Θρύλο (pics, vids)

Ο 19ος Βραζιλιάνος στον Θρύλο (pics, vids)

Ο Ιγκόρ Σίλβα αποτελεί το 3ο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και έγινε έτσι ο 19ος Βραζιλιάνος που φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. Το gavros.gr σας θυμίζει όλους όσους έχουν πιάσει λιμάνι από τη χώρα του καφέ..