Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι οδηγίες και η ανάλυση της Λαμίας από τον Γκαρθία

Οι οδηγίες και η ανάλυση της Λαμίας από τον Γκαρθία
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 - 10:54

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Περνάει πολλές ώρες στο Ρέντη μαζί με τους συνεργάτες του και αναλύουν τα πάντα. Βλέπουν και τον Ολυμπιακό, αλλά και τους αντιπάλους του. Ο Όσκαρ Γκαρθία έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και δικαίως, διότι έχει την πίεση του χρόνου. Ήδη ο 44χρονος τεχνικός μαζί με το επιτελείο του έχει περάσει από κόσκινο τις ομάδες που θα βρει απέναντι του ο Ολυμπιακός.

Τη Λαμία, μάλιστα την είχε παρακολουθήσει ο Αντόνιο Πούσε στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Στη προπόνηση της Κυριακής με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με το συγκρότημα της Φθιώτιδας ο Γκαρθία έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του.

Έδωσε, μάλιστα συγκεκριμένες οδηγίες για το τι θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες τους στο ματς με τη Λαμία. Ο Γκαρθία στάθηκε ιδιαίτερα στον επιθετικό Πατρίκ Βουό. «Είναι πολύ επικίνδυνος ποδοσφαιριστής και πρέπει να τον προσέξουμε αρκετά», είπε ο Γκαρθία τονίζοντας στους παίκτες του, πως «σπάει» πολύ την μπάλα στα άκρα.

Ξεχώρισε και τον Πίτι, ο οποίος είναι γεγονός πως κάνει τη διαφορά φέτος στη Λαμία. Όπως είπε στους ποδοσφαιριστές του έχει πολύ καλό αριστερό πόδι και δεν θα πρέπει να τον αφήσουν σε καμία περίπτωση να σουτάρει έξω από την περιοχή.

Μεγάλο μέρος της τακτικής του αναλώθηκε στη σωστή αμυντική λειτουργία. Πέρα από το γεγονός ότι δούλεψε τα στημένα έχει ρίξει το βάρος και στην άμυνα καθώς έχει εντοπίσει αδυναμίες σε αυτόν τον τομέα.

Διαβάστε επίσης

«Ο υπόκοσμος αλλοιώνει αποτελέσματα»

«Ο υπόκοσμος αλλοιώνει αποτελέσματα»

Επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για όλα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ και στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στους Ηπειρώτες στο 0-0.