Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο προπονητής αποφασίζει για Εμενίκε»

«Ο προπονητής αποφασίζει για Εμενίκε»
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 - 10:42

Μετά τον μη υπολογισμό του από την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Εμάνουελ Εμενίκε αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός, φαίνεται να είναι η Σίβασπορ από την Τουρκία, με το όνομα ατής της ομάδας να προστίθεται σε μερικές άλλες από τη γείτονα χώρα που έχουν ενδιαφερθεί για τον Νιγηριανό.

Το νέο στοιχείο που δίνουν οι γείτονες, είναι το γεγονός πως ο τεχνικός της Σίβας θα αποφασίσει αν θα πάρει τον Εμενίκε. Ο μάνατζερ του παίκτη τον έχει προτείνει στην τουρκική ομάδα, είναι έτοιμος να παίξει εκεί και η πρόταση παρουσιάστηκε στον τεχνικό του συλλόγου Σαμέτ Αϊμπάμπα, που θα πάρει την τελική απόφαση για το αν ο παίκτης θα πάει στη Σίβας.

Από τη μεριά τους, στην ομάδα κάνουν τα πλάνα τους για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, εννοείται πως θέλουν τον παίκτη, αλλά όπως αναφέρθηκε παραπάνω, την απόφαση, την τελική απόφαση, θα την πάρει ο Αϊμπάμπα.

Διαβάστε επίσης

«Ο υπόκοσμος αλλοιώνει αποτελέσματα»

«Ο υπόκοσμος αλλοιώνει αποτελέσματα»

Επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για όλα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ και στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στους Ηπειρώτες στο 0-0.