Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έξτρα δουλειά ο Γκαρθία με την τριάδα «φωτιά»

Έξτρα δουλειά ο Γκαρθία με την τριάδα «φωτιά»
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 - 10:46

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στο ματς με τη Λαμία ο Όσκαρ Γκαρθία παρέταξε από την αρχή τους Μιραλάς, Φορτούνη, Ανσαριφάρντ και Μάριν. Μία τετράδα που πολλοί την είχαν στο μυαλό τους. Τη συνύπαρξη των τριών πρώτων σκέφτηκαν όλοι τη στιγμή που έκλεισε η επιστροφή του Βέλγου στον Ολυμπιακό. Δεν θα μπορούσε να μην κάνει την ίδια σκέψη και ο Καταλανός προπονητής.

Τους έβαλε στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας και είναι αλήθεια ότι υπήρξαν στιγμές που χάθηκε η μπάλα. Φυσικά χρειάζεται δουλειά ακόμα αυτή η τριάδα και γενικά η ομάδα για να μπορέσει να κάνει όλα όσα ζητάει ο 44χρονος προπονητής. Μιραλάς, Φορτούνης και Καρίμ είναι τα μεγάλα όπλα και οι ποδοσφαιριστές στους οποίους ποντάρει πολλά ο Όσκαρ.

Ξέρει πως αν αυτοί είναι καλά θα μπορέσουν να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα στην Ελλάδα. Είναι λογικό, λοιπόν, ενόψει και των ντέρμπι που έρχονται ο Γκαρθία να έχει ρίξει όλο το βάρος στη βελτίωση της συνεργασίας αυτής της τριπλέτας και όχι μόνο.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης ο Όσκαρ κράτησε στο γήπεδο τους Ανσαριφάρντ, Μιραλάς και Φορτούνη. Οι συμπαίκτες τους μπορεί να είχαν φύγει για τα αποδυτήρια, όμως αυτοί οι τρεις με τον προπονητή έμειναν στο κεντρικό γήπεδο του Ρέντη. Έκαναν έξτρα δουλειά σε τελειώματα φάσεων και είναι χαρακτηριστικό πως έμειναν γι’ αρκετή ώρα στο γήπεδο και δούλευαν υπό τις οδηγίες του προπονητή τους.

Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του Όσκαρ να μονιμοποιήσει αυτή την τριάδα στην επίθεση του Ολυμπιακού. Γνωρίζει καλά πως έρχονται πολύ σημαντικά ματς και με την καλή τους συνεργασία μόνο κέρδη μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Το παλεύει για ΑΕΚ ο Οφόε

Το παλεύει για ΑΕΚ ο Οφόε

Μάχη με τον χρόνο προκειμένου να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Κύπελλο δίνει ο Βέλγος μέσος του Ολυμπιακού.

Ξανά για... Φεϊρένσε

Ξανά για... Φεϊρένσε

Αρκετές είναι οι πιθανότητες να επιστρέψει στη Φεϊρένσε ο Τάσος Καραμάνος, όπως γράφουν οι Πορτογάλοι.