Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είδε τους Νέους ο Γκαρθία (pics)

Είδε τους Νέους ο Γκαρθία (pics)
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 - 17:58

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Την Ξάνθη αντιμετώπισαν το μεσημέρι της Κυριακής οι Νέοι του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες μάχονται για την κατάκτηση του τίτλου και στον αγώνα παρευρέθηκε για μια ακόμα φορά, όπως συνηθίζει να κάνει, ο Όσκαρ Γκαρθία.

Τα «μάτια» του Ισπανού τεχνικού της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού είναι σε όλα τα τμήματα και εξαίρεση δεν θα αποτελούσε ούτε ο αγώνας με την ομάδα της Ξάνθης.

Εκεί, ήταν κιόλας οι Λεονάρντο Κούτρης, Κώστας Φορτούνης και Παναγιώτης Ταχτσίδης, που είδαν κι αυτοί από κοντά τα ταλεντάκια του Θρύλου.

Στον αγώνα ήταν ο διευθυντής της Ακαδημίας, Κυριάκος Καραταΐδης, αλλά και ο Αντώνης Νικοπολίδης, που είναι ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας Κ21 και πρόσφατα είχε και την ονομαστική του εορτή.

Λίγο μετά, ήρθε και το σύνολο των παικτών του Ολυμπιακού. Σύσσωμος ο Θρύλος. Στον αγώνα βρέθηκε και ο Φρανσουά Μοντέστο.

Διαβάστε επίσης

Η ενδεκάδα του Θρύλου (pic)

Η ενδεκάδα του Θρύλου (pic)

Πανέτοιμος για την 9η σερί νίκη του στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 19:30 υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Ξάνθη.- Δείτε τους 11 παίκτες που επέλεξε ο Οσκαρ Γκαρθία.