Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός είναι σε κορυφαίο επίπεδο»

«Ο Ολυμπιακός είναι σε κορυφαίο επίπεδο»
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - 14:30

Κατενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό έχει μείνει ο Ίβιτσα Ίβουσιτς. Ο νεαρός πορτιέρο, που πρόσφατα αποκτήθηκε από τον Θρύλο, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και ανέφερε πως όλα στον Ολυμπιακό είναι σε κορυφαίο επίπεδο.

«Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον σοκαρίστηκα με την καλή έννοια και ήμουν πολύ χαρούμενος που θα προπονούμουν με μια τέτοια ομάδα. Στον Ολυμπιακό όλα γίνονται για να υπάρξει πρόοδος και να γίνονται όλοι καλύτεροι. Όλοι δουλεύουν σαν ομάδα, ο προπονητής, αλλά και μεμονωμένα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ίβουσιτς, που συνέχισε.

«Η ατμόσφαιρα είναι θετική σε όλη την ομάδα και είναι πραγματικά "σκληρό" να προπονείσαι σε τέτοιο περιβάλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είχα το όνειρο να πάω σε μια τέτοια ομάδα. Πάντα δουλεύουμε για κάτι σαν κι αυτό και αφιερώνουμε όλη μας τη ζωή».

Καταλήγοντας ο Κροάτης πορτιέρο είπε. «Στην ομάδα όλα γίνονται για να μην λείπει τίποτα από τους παίκτες και στο Ρέντη, το προπονητικό μας κέντρο, έχουμε τρία γυμναστήρια, μια αίθουσα αποθεραπείας με κρύο και ζεστό νερό, εστιατόριο. Όλα είναι σε κορυφαίο επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

MVP ο Ιρανός killer (pic)

MVP ο Ιρανός killer (pic)

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αναδείχτηκε MVP της 18ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος μετά την ψηφοφορία που έλαβε τέλος την Τετάρτη.