Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο»
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - 18:45

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Κι ενώ οι δύο ομάδες έχουν αφιχθεί, ήδη, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου, ο Γκιγιόμ Ζιλέ ξεκαθαρίζει ότι στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι απλά να αποκλείσει την ΑΕΚ, αλλά να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και να προσθέσει ένα ακόμη τρόπαιο στο παλμαρέ του.

«Θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος. Στο Κύπελλο, εννοώ. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες. Πόσω μάλλον, αντίπαλος είναι ένας από τους παραδοσιακούς αντιπάλους μας, όπως η ΑΕΚ. Πληροφορήθηκα ότι την ημερομηνία (24/1) διεξαγωγής του αγώνα ο Ολυμπιακός είχε βάλει πολλά γκολ στην ΑΕΚ, πριν από πολλά χρόνια για τον ίδιο θεσμό. Εντάξει οι παραδόσεις δεν παίζουν μπάλα, αλλά είμαι βέβαιος ότι η ομάδα μας είναι καλύτερη από εκείνη του αντιπάλου και θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στον ημιτελικό. Περνώντας εκεί, όλα μπορούν να γίνουν και φυσικά εμείς είμαστε το φαβορί για να κατακτήσουμε και το Κύπελλο», είπε ο Βέλγος στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ρωτήθηκε για το πρωτάθλημα:

«Νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ήδη πως είμαστε το φαβορί. Μείναμε πέντε πόντους πίσω και τώρα είμαστε πάλι στην κορυφή. Έχουμε τον πρωταθλητισμό στο αίμα μας. Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα και προχωράμε για να πάρουμε το όγδοο συνεχόμενο. Τι αριθμός ε; Οκτώ συνεχόμενα πρωταθλήματα! Μιλάμε για ένα φανταστικό ρεκόρ. Θα ήθελα πολύ να συνδέσω το όνομα μου μ’ αυτή την τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ να πετύχει η ομάδα μου αυτό το τεράστιο ρεκόρ. Και πιστέψέ με είναι κάτι που συζητάμε όλοι οι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια».

Διαβάστε επίσης

Κάτω τα χέρια από τον Σάββα

Κάτω τα χέρια από τον Σάββα

Συνεχίζεται ο πόλεμος κατά του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, με αποκορύφωμα την προαναγγελία καταγγελιών που δεν έχουν γίνει!

Η ενδεκάδα του Θρύλου (pic)

Η ενδεκάδα του Θρύλου (pic)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:30 (CS1, gavros.gr) στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ για το πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Οσκαρ Γκαρθία να χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο ματς.

Pre game: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

Pre game: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

Ο Θρύλος υποδέχεται την ΑΕΚ στον Ναό, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Live από το gavros.gr στις 19:30/CS1…